Олена Романюк

Max Factor False Lash Effect

Max Factor False Lash Effect

Max Factor False Lash Effect - це туш, яка зробить максимально легкий ефект нарощених вій, без лялькового ефекту і драми. Для мене, як власниці тонких і світлих вій, туш Max Factor стала улюбленою, так як з нею, я отримую натуральний та виразний погляд з пухнастими віями.

Далі, детальніше мої враження і фото 🩷

Паковання - об'ємний матовий флакон, об'єм 13,1 мл. Обмежувач- на перший погляд, дуже широкий, але це не так, він вужчий, просто розташований трохи далі від отвору. На мою думку, обмежувач працює добре, немає потреби знімати зайву туш зі щіточки.

Щіточка - коротенька і товстенька, з дуже дрібними щетинками.

З цікавості, зробила порівняльне фото щіточок Max Factor False Lash Effect та Eveline Extension Volume (флакон чорний з червоними літерами).

Хоч щіточка Eveline зробить вії об'ємніше і довше, ніж Max Factor, але вони будуть тоншими, не такими насиченими, і я постійно нею тицяю в око.

Так, на перший погляд, щіточкою Max Factor страшнувато лізти до очей, але, насправді, вона дуже зручна

Мої враження після 3-ох тижнів використання:

✨ Туш може здатися сухою, але мені здається, вона скоріше пластична, бо наче "одягає" вії, як натягувати панчохи 😅

✨ Швидко нафарбуватися не вийде, хіба що ледь-ледь підкреслити вії, треба разів 5 провести щіточкою, щоб отримати насичений колір

✨ Туш, в цілому, добре підкреслює вії, мої 10 волосинок одразу стають пухнастіше та щільніше

✨ Лялькового ефекту чи оченят Бембі навряд чи з нею вийде, але, натуральний ефект, наче я трішки наростила вій, це Max Factor

✨ Фарбуватися тією щіточкою мені зручно, щетинки не колять і я жодного разу не замастила повіки

✨ Протягом дня мені комфортно з нафарбованими очима, я не відчуваю подразнення чи бажання змити мейкап

✨ Змивається туш ідеально начисто за допомогою міцелярної води, швидко і легко. Вона, наче знімається з вій, а не просто розчиняється

✨ За 5 годин мейкапу вії трохи опускаються, але я не помічала, щоб туш сильно осипалася

✨ Якщо порівнювати з бюджетнішою Eveline, яка також є в моїй косметичці, то весь грудень я користувалася лише Max Factor

Дякую, що прочитали 🩷Дякую, MUC, за святковий челендж подарунків і тестувань!

30 грудня, 2024
Олена Романюк
30 грудня, 2024