Ірина 🦋

Засіб для чоловіків, але яким я також користуюся

Хто читає мої пости, вже знає що гелі цієї фірми вкрали моє серце ❤️, про всі засоби, які у мене були, можна почитати в моїх дописах. Перепробувавши більшу частину гелів Dermacol, мені було дуже цікаво, які аромати в їхній чоловічій лінійці, тому що на них чомусь немає відгуків. Нещодавно я показувала посилку з 3 чоловічими засобами 3в1 https://club.makeup.com.ua/post/60834/

Багатофункціональний продукт Dermacol Men Agent Sensitive Feeling 3In1 Shower Gel має чудові очищувальні властивості. За допомогою ароматного гелю можна легко здійснити комплексну процедуру з догляду, результат якої гідно оцінить кожен чоловік, досягши неперевершеної чистоти волосся та ефекту чистоти шкіри.

Зовнішній вигляд: пластиковий м'який флакон із кришечкою фліп-топ, об'ємом 250ml.

Гель середньої густоти, прозорого кольору.

Аромат: цього засобу сподобався мені найбільше, його я із задоволенням використовую разом із чоловіком.

Він деревний, з якоюсь як мені здається ягідною терпкою ноткою, може навіть щось схоже на гранат з його шкіркою.

Аромат насичений теплий сексуальний, люблю як пахне від чоловіка, коли він користується ним 👩‍❤️‍👨

Гель утворює м'яку піну, активні речовини якої забезпечують ефективне, але делікатне видалення забруднень, тому не порушують природний рН-баланс епідермісу й волосся. Засіб із активною формулою надає пом'якшувальну та тонізувальну дію, виводить токсини, що накопичилися, й усуває ороговілі часточки, даруючи шкірі доглянутий вигляд.

Я їм голову не мила, використовую тільки як гель, а ось чоловік миє їм все, шкіру гель не сушить, лупи чи сверблячки так само не викликав. Гель добре промиває волосся та забезпечує тривале відчуття свіжості.

Чоловік залишився задоволений таким презентом, ну і я разом з ним.

Хочу також придбати дезодорант з цим ароматом 😉 чекаю коли з'явиться у наявності на сайті

А ви використовуєте чоловічі засоби?

30 грудня, 2024
Ірина 🦋
30 грудня, 2024