Dermacol Men Agent Eternal Victory 3in1 Shower Gel
Аромат який посів 2 місце у лінійці чоловічих засобів Dermacol 👨🏻🦱
Аромат цього гелю для мене виявився більш чоловічим, порівняно з Sensitive Feeling https://club.makeup.com.ua/post/61500/ яким я користусь разом із чоловіком 👫
Прагнете моментального освіження та заряду енергії? Тоді спробуйте гель для душу Men Agent Eternal Victory 3in1 від бренду Dermacol.
Мені важко описати цей аромат, але він також дерев'яний, пахне як якийсь люксовий парфум. На сайті makeup заявлено, що в ньому нотками бергамота та кедрового дерева . Аромат досить інтенсивний, хоча на тілі не залишається надто довго. Але під час прийняття душу🚿 у ванній кімнаті стоїть класний бадьорий аромат.
Гель добре пінеться, шкіру не суше, лупи або зуду не викликає. Він чудово очищує шкіру, надаючи їй гладкості та еластичності, і абсорбує надлишки себума.
Зовнішній вигляд: пластиковий м'який флакон із кришечкою фліп-топ, об'ємом 250ml.
Гель прозорого кольору, середньої густоти, використовується економно
Особливості Dermacol Men Agent Eternal Victory 3in1 Shower Gel:
- містить пантенол і вітамін Е, які доглядають за шкірою, роблячи її м'якою та зволоженою;
- забезпечує догляд за волоссям, роблячи його слухняним і гладеньким;
- заряджає енергією зранку і знімає втому ввечері;
- нормалізує гідроліпідний баланс шкіри;
- можна використовувати щодня;
- економічний у використанні завдяки густій консистенції; - чудовий вибір для активних чоловіків.
Також з ароматом Eternal Victory можливо придбати і дезодорант, або відразу набір з гелем 3в1, дезодорантом та 2 масками для обличчя.
Це може стати чудовим подарунком 🎁 для ваших чоловіків 😉
Коментарі (0)