Hrystja__

Чому ця олійка так швидко набула шаленої популярності?

Celimax- це відносно новий корейський бренд, який швидко набуває популярності, особливо серед блогерів.

Ну і звісно, мені було дуже цікаво її спробувати.

Тим більше, що я зрозуміла, що проблема моїх проблем на шкірі захована саме в гідрофілці, тому терміново шукала щось нове.

В мене було багато гідрофілок, і тільки одна серед них справила класне враження. Це Clarins total cleansing. До неї мені хочеться з часом повернутись знов. Вона мега економна і не тільки очищає шкіру, а й доглядає за нею.

А ще молочко Sane мене також здивувало. Але його я використовую в дні, коли мінімум макіяжу і легенький тон.

Тепер про Celimax. Склад в олії дуже навіть класний, є різні види дорогих олій. Ніжний запах. При контакті з водою вона перетворюється на ніжну піну. Вона зовсім не жирна...навіть мені дивно, як може бути така текстура, коли в складі стільки олій. Але це факт. Дуже легко і швидко змивається зі шкіри, не залишає плівки.

Макіяж видаляє ідеально.

Тепер мінуси: олійка дуже рідка...ніби це якийсь тонер. І в неї великий розхід. Насправді її треба зовсім трошки, але дуже важко видавити саме потрібну кількість...завжди видавляється більше.

Але, враховуючи те, що я її купила по акції за 310 грн...я її це пробачу.

Бо гідрофілка дійсно достойна і варта уваги.

Рекомендую спробувати🌸

30 грудня, 2024
Hrystja__
30 грудня, 2024