alena.rosee

Crystal Paris | Avenue des Parfums

Цей аромат я спробувала спочатку в пробнику і тепер в мене є повнорозмірний флакон. 🤩

Це той випадок коли парфум повністю відповідає своїй назві: дзвінкий, романтичний, такий легкий та привабливий.

Чим саме сподобався та як пахне читайте далі 💕

Взагалі коли я спробувала цей аромат в пробнику , він одразу мені сподобався, знаєте, я зараз перейшла на такі квіткові та романтичні аромати і вони дуже подобаються мені по настрою, авжеж, я не відмовилась від тих парфумів, які я люблю , але інших звучань, та на кожен день саме подібні аромати як цей , зараз у мене в пріоритеті 🤩

✨Пакування як і у всієї продукції бренду просто чудове, парфум продається в слюді, коробочка має досить цікавий дизайн та лаконічний флакон.

✨Розпилення у спрею м’яке та приємне.

⭐️Піраміда аромата :

Початкова нота: Гранат, Юзу

Нота серця: Лотос, Магнолія, Півонія

Кінцева нота: Амбра, мускус

Авжеж, ні для кого не секрет , що цей аромат схожий на Версаче Брайт Кристал, але так вийшло що в мене були семпли і версаче , і авеню, тому при користуванні є різниця (не в + чи - , просто аромати трошки різні).

(це я фоткала викидушки цікавих семплів і якраз знайшла це фото) 🤭

Акварельна прохолодна роса, кришталеві півонії, ледяний , але спілий гранат - так звучить безтурботність, повільний ранок після 11, коли вийшла на набережну пройтись до кав'ярні, так звучать щасливі моменти.

💐

Вони легкі, радісні, але дуже запам'ятовуються , закарбовуються у пам'яті.

💕

Парфум квітково - цитрусовий, зрозумілий та легкий в сприйнятті. З ним не треба гратися чи грати в бубни, він дарує з першого пшику гарний настрій. ☺️

Стійкість приблизно 4-6 годин, я роблю 3-4 пшика, з ним складно переборщити, але легкий фльор буде надовго.

Аромат жіночної елегантності, мені прям дуже сподобався, ідеальний на кожен день та для особливих моментів 🤩

Якщо порівнювати з Версаче - то тут більше пелюсток півонії і менше цитрусових, точніше юзу я тут чую набагато менше, чим у Версаче.

Цей більш акварельний, Версаче більш гучний та має кислинку.

Обидва аромата мені подобаються, до речі якось фоткала викидушки цікавих семплів, і якраз є фото цих ароматів разом.

По подібному настрою у бренда Авеню мені ще подобаються Мальдіви та чекаю на семпли Manila- цікаво спробувати цю варіацію.

💕

30 грудня, 2024
alena.rosee
30 грудня, 2024