Mr.SCRUBBER: Sugar Baby Peony in Love
Український бренд, гарна баночка, півонії — ну як я могла пройти повз?
Привіт усім! Ніякого негативу, лише чесні думки після використання! Миру та любові всім-всім-всім 🩷
Сьогодні розповім про цукровий скраб "Peony in Love" від Mr. Scrubber. Я просто обожнюю скраби. Постійно пробую щось нове, порівнюю, знаходжу фаворитів. Планую ще багато-багато оглядів на цю тему, тож якщо ви теж фанат м'якої, гладенької шкіри — залишайтеся зі мною!
Для мене це не просто догляд, а цілий ритуал. Я обожнюю відчуття чистоти, гладкості, насиченості, коли навіть додаткового догляду не хочеться — ні кремів, ні олійок. Скраби дають ту саму миттєву м'якість і гладкість, до яких хочеться повертатися знову і знову.
Що можу сказати про цей продукт? Скраб щільний, трохи рожевого кольору, з блискучими цукровими кристаликами. У нього дуже цікава консистенція, як трохи тягуча карамелька, і мені це дуже подобається. Запах — хороший, але швидко набридає. Пахне квітами, досить сильна парфумерна композиція, і справді, схоже на букет півоній.
Цукрові крупинки легко ковзають по шкірі, скрабують дуже дбайливо. Він не дряпає шкіру — після використання немає жодного дискомфорту..
Склад:
Sugar, Guar gum, Water, Crystal Organic Body Wash Base (Potassium Cocoate, Potassium Oleate, Lauryl Betaine, Glycerin, Benzyl Alcohol, Potassium Palm Kernelate, Palm Kernel Acid, Decyl Glucoside, Potassium Citrate Derived from Organic Sunflower Oil), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Pigment, Perfume, Phenoxyethanol.
Плюси:
- Цукор - натуральний та безпечний ексфоліант, м'яко очищає шкіру, не пошкоджуючи її.
- Мигдальне масло (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) - зволожує і живить шкіру, бореться із сухістю та відчуттям стягнутості.
- Гліцерин - класний зволожувач, що допомагає утримувати вологу в шкірі.
- Органічна база для миття (Crystal Organic Body Wash Base) - м'які компоненти, що очищають (Potassium Cocoate, Lauryl Betaine), які м'яко працюють зі шкірою. Це важливо, щоб після відлущування не з'являлася сухість.
Мінуси:
- Phenoxyethanol - консервант, який може викликати подразнення при підвищеній чутливості шкіри. Однак він безпечний у малих дозах.
- Potassium Cocoate - хоч і заявлено як "органічний", може підсушувати шкіру при частому застосуванні.
Загалом склад досить стандартний і непоганий для доглядового продукту. Головне - помірне використання, щоб шкіра не пересушувалася та не перенасичувалася маслами.
Що мені сподобалось?
- Шкіра після використання м'яка та зволожена.
- Немає липкості, він легко змивається.
- Тягуча консистенція.
- Запах не довго тримається на шкірі.
Підсумок:
Цей скраб справляється із завданням на всі сто. Склад тішить натуральними компонентами. Цікава текстура та класний аромат.
Моя оцінка: 5/5.
Але важливо пам'ятати, що навіть найм'якший скраб — це все ж таки ексфоліант. Щоб уникнути пересушування, краще не використовувати його частіше 1-2 рази на тиждень і комбінувати з гарним зволоженням.
Обов’язково тестуватиму інші продукти бренду. І, звісно, продовжуватиму шукати та ділитися з вами класними українськими товарами. Якщо знаєте щось, що варто спробувати — пишіть, буду рада вашим порадам! 🩷
Коментарі (0)