Ірина 🦋

А ви пробували олії для душу?

Я дуже люблю гелі для душу та ополіскувачі для білизни від італійського 🇮🇹 бренду Tesori d`Oriente у мене на сторінці багато оглядів на них.

На цей раз за рекомендацією подруги 👩🏼‍🦰 я вирішила спробувати масло для душу, вона була в захваті від нього.

Олія для душу Rise And Tsubaki Oils здатна перетворити водні процедури на справжнє свято ніжності, краси і насолоди. Вона має обволікальну консистенцію, яка після торкання до шкіри трансформується на густу, м'яку, вершкову піну. Активна формула засобу має потужні заспокійливі властивості - це досягається завдяки вмісту олій рису і цубаки. П'янкі пахощі продукту переносять свідомість на сеанс ароматерапії, даруючи відчуття гармонії, затишку і спокою.

Особливості Tesori d`Oriente Rise And Tsubaki Oils:
💛дбайливо очищає шкіру від забруднень і себуму;
💛не порушує природний рН шкірного покриву;
💛виключає потребу використання лосьйону після прийняття душу;
💛натуральні олії живлять, зволожують і знімають подразнення шкірного покриву;
💛усуває відчуття дискомфорту;
💛не провокує сухості та стягнутості;
💛робить епідерміс гладеньким і ніжним;
💛залишає на тілі тонкий аромат.

Гель упакований у пластикову пляшечку з кришечкою фліп-топ об'ємом 250ml.

Сам гель прозорого кольору.

Це не зовсім масло для тіла, як заявлено на упаковці, це гель для душу, але різниця зі звичайними гелями все ж таки є. Після нього зовсім немає стягнутості чи сухості шкіри, я на це не страждаю, а ось у чоловіка 👨🏻‍🦱 в холодну пору року бувають такі проблеми, після деяких гелів у нього виникає свербіж на спині і хочеться зволожити шкіру кремом. З олійкою від Tesori таких проблем не виникає. Витрачається досить економно.

Аромат скоріше квітково-східний, солодкуватий, мені він приємний, чоловік теж не скаржився. Але якщо ви не дуже любите такий напрямок ароматів, вам може не дуже сподобається, але аромат не залишається довго на шкірі. Якщо ви вже знайомі з гелями для душу від Tesori і їх аромати вам подобаються, то і цей думаю підійде, як на мене, у них усі аромати зі східним ухилом якісь більше, які то менше.

Шкіра після цієї олійки ніжна та шовковиста на дотик, ніякої плівки на шкірі засіб не залишає.

Думаю, власники сухої шкіри оцінять такий формат гелю.

31 грудня, 2024
Ірина 🦋
31 грудня, 2024