FancyNickname

Порожні баночки грудня

Порожні баночки грудня

Не про всі засоби з косметички я робила чи робитиму повноцінний допис. Ця рубрика подобається як нотатник косметичних вражень і задоволення, що косметику не тільки купую, а й користуюсь 😅

Отож, останні порожні баночки 2024 🎄

❄️ Незмивний кондиціонер AMIKA Hydro Rush зі скваланом та гіалуроновою кислотою. Чудове зволоження волосся, приємний аромат, незвична текстура - кондиціонер, але у спреї. Хочу колись повторити

❄️ Рідке мило Cien. Брала як запаску в існуючі баночки і для різноманіття, досить непогане і недороге, з приємним ароматом граната
❄️ Гель для душу Mermade Champagne. Сподобався і аромат і дія, колись повторю https://club.makeup.com.ua/post/58560/
❄️ Гель для душу Balea. Користуюсь ним постійно, чергуючи аромати

❄️ Зволожуючий тонік для обличчя з гіалуроновою кислотою і гідролатами троянди та лаванди Mr. Scrubber. Непогано вписався в мою вечірню рутину і ніяк не хотів закінчуватись. Повтор не планую, маю інші тоніки в черзі на поличці
❄️ Сироватка Purito Deep Sea Droplet Serum. Дуже подобається як ранкова, вже на повторі, детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/57082/
❄️ Крем Augustinus Barder The Rich Cream With TFC8 - міні формат 15 г мега дорогого крему. Напевно, найдорожчий косметичний засіб який у мене колись був. Враження ніякі, від такого чекаєш більшого, ніж просто живлення. Найближча асоціація - Нівеа у синій металевій баночці.
❄️ Омолоджувальні гідрогелеві патчі для очей, із золотом та гіалуроновою кислотою Elizavecca. Я не вірю в магічну силу патчів, проте баночка якихось завжди стоїть у холодильнику, як SOS-засіб від ранкових набряків. Нова від Mermade
❄️ Гідрофільна олія Mr. Scrubber. Міні версії достатньо, щоб спробувати і зрозуміти, що демакіяж міцелярною водою мені підходить більше. Або олійка не та

❄️ Цього місяця вдалось залишити упаковку від пасти Elmex, а не тільки її ковпачок 🤣 Користуюсь цією пастою вже кілька років за порадою стоматолога, чергуючи з Meridol та Biorepair
❄️ Ополіскувач Listerine, обов'язково без спирту. Цього разу був Зелений чай, і нова пляшечка вже приїхала.
❄️ Зубна щітка Jordan. Цікава тим, що має ручку і 4 змінні голівки. Якраз вистачило на рік. І пластику менше

Бажаю усім щасливого нового року і нових косметичних відкриттів 💚

31 грудня, 2024
FancyNickname
31 грудня, 2024