Вікторія Громова

#myfavavoritebottle2024

#myfavavoritebottle2024

Цього року я перетестила багато нового, цікавого з різного цінового сегменту.

Моїм незмінним улюбленецем для догояду за волоссям є кондиціонер Joico moisture recovery, який б я догляд за волоссям не тестувала, кондиціонера кращє цього щє не було. Найкращий для сухого, ламкого, пористого та сплутанного волосся.

Шоки від Chi, добре згладжують та надають сяйву волосся, це моє улюблене.

Щодо макіяжу, в цьому році спробувала палетку зайлайтерів від Dior, вона неймовірно сяє, можна нашаровувати та контролювати потужність сяйва, вона бестселер і не дарма.

Також протестила палетку да обличчя та очей від Bobbi Brown, поки вона єдина, якою я користуюсь вже декілька місяців, гарні кольори, приємні текстури, єдиний мінус , що я посітила починають замилюватись відтінки тіней, але для мене це не критично.

Дістала в осени, помаду від Chanel, і просто кожного дня користуюсь тільки єю. Відтінок та тексиура то ❤️

Консилер обо коректор від Catrice, незмінний фаворит, може замоскувати будь-які недоліки, при тому буде виглядати естетично.

Улюблений парфюм Marc Jacobs, знятись, тому навіть економлю🥹 обожнюю в холодну пору року.

Щодо догляду, це моє слабке місце, але для себе в цьому році, я відкрила нові засоби.

Ретинол від Celimax, як мінив моє ставлення до ретинолу цілком, та допомогає контролювати висипання.

Крем для обличчя для Dr.Althea став найулюбленішим, дуже довре загоює та відновлює, захищає браʼєр та зволожує.

Пудра-точковий засіб від Numbuzin, також дуже доьре підсушує точкові висипи.

Крем під очі від Allies найкращий для мене, і для тих у кого є темні кола під очима, при довготривалому використанні, значно освітлює їх.

Бажаю у новому році здійснення всіх ваших мрій❤️

31 грудня, 2024
31 грудня, 2024