Alina_Demchenko

#myfavoritebottle2024 : Засоби які були зі мною протягом року

saybeautyk оригінально підійшла до теми свого святкування. Так виявилось що ця красуня народилась на новий рік і тому вона підводить ітог не тільки 2024 року, а й свого року, як змінилась особисто вона за рік. Доволі символічно і я хочу приєднатися до неї.

Протягом року нас оточують речі, косметика, парфумерія і серед багатьох (або не багатьох) баночок ми обираємо свого фаворита, того кого давно хотіли купити, або до якого рука тягнеться найбільше, того кого ми замовимо ще раз, і ще раз. Мені в цьому плані було трошечки складно, бо як нового догляду за всіма частинами тіла, так і серед парфумерії - багато новинок, то ж обирала тих до яких саме рука тягнулась і тягнеться найбільше. Я не впевненна, що в відео потрапили всі мої фаворити і мастхеви цього року, але давайте трошки розповім про них.

• Догляд за обличчям є невід'ємною частиною рутини, бо я все ж таки відчула різницю коли я не користуюсь кремом і користуюсь 😂 Майже кожен день я використовую два продукти. Вдень - FarmStay Green Tea Seed Whitening Water Cream, а ввечері - Pelart Laboratory Nourishing Night Cream. Це моя незмінна комбінація. Але є в моєму арсеналі два рятівника і це - Rexaline Hydra 3D Hydra-DepolluSkin Gel-Cream та La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+. Ці засоби рятують мою шкіру коли в мене алергія і шкіра стає супер чутлива, коли лізуть болючі прищі. Обидва засоби заспокоють, покращують стан шкіри. Магія поза Хогвартсом.
  • Girlwood Lip Mask ще один магічний артифакт не менше. Я вже давно відзняла весь матеріал, але чесно - просто не було часу що б все відредагувати, змонтувати і написати. В чому магія цього засобу ? З ним будь яка помада на моїх губах виглядає ідеально. Пом'якшує, розглажує і захищає. Жоден бальзам, жодна маска до цього не давала такий результат. Ідеальна база під помаду.
  • З парфумерією в цьому році цікаво було. В мене з'явилось купа ароматів які стали відкриттями для мене, закрила старі хочу і навіть з'явився аромат з категорії "О БОЖЕ, НЕВЖЕ ВІН В МЕНЕ", але я вирішила розповісти про ті, які стали ледь не в половину менше. Класичний BOSS The Scent For Her ідеально доповнював мене протягом вересня, наповнючі світ неймовірним фруктовим звучанням. Це моя давня хотілка , тож логічно що він в списку. Чого я не очікувала, так це три тревел аромати, один з яких я взяла з розряду " о, приємний, хай буде" і ВИКОРИСТАЛА ЙОГО НА ПОЛОВИНУ. Favolosa Furla квітковий аромат з зеленими акцентами, викликав певний комфорт, по відгукам доречі доволі суперечливий, але мені зайшов. Мені хотілось наносити його як навесні так і влітку. Двійка що використалась на половину, але обирала я їх довго - Skinny Dipping та Hamptons Summer. Знаю багатьох кого дратували ці два аромати, але мені подобається таке поєднання цитруса, чого не скажешь про їх брата Summer I Turned Pretty (для мене це прям фє). І хоча я все ж таки підібрала більше старожилів, хочу відмітити Landor Choko Milk - є відчуття що саме він буде підтримувати мене всю зиму.
  • Найбільше за рік я використовувала в своєму макіяжі такі продукти : Sinart Sun Kissed Bronzer, стіки від Girlwood, олійку та палетку Lamel і коричневу двійку від Loreal. З тушью я так і не змогла визначитись, бо здається я навіть не помічала чим фарбую вії. А ось ці продукти ну максимально часто використовувалися. При тому наприклад олійку з цієї колекції я люблю в інших двох кольорах, а цю - використовую частіше. Ось такий парадокс. Палетка ж - це ідеальне рішення як для звичайного макіяжу, так і для яскравого. Стіки - ну ви самі бачили, вони буквально відмічені в кожному макіяжі. Бо це легко, бо це просто, бо це гарно.
  • Інший догляд що припа до душі : NIVEA Smooth Sensation Body Milk, Joko Blend Oud Rosewood Hand Cream та Joko Blend Keratin Silk Fluid. Молочко від нівеа ... Слухайте, хоча в мене купа засобів для тіла, я чесно кажу - я забуваю використовувати їх. А ось тут - мажу постійно. Шкіра просто не реально ідеальна, я відчуваю себе відфотошопленою з нею. Крем від Joko - моє відкриття уду, тепер я його не боюсь. Флюід - це найкраще що трапилось з моїм волоссям, окрім фарбування в темний. Це ідеальноооо. Вони всі ідеальнііііі.
31 грудня, 2024
Alina_Demchenko
31 грудня, 2024