Пришелець Ольга

#myfavoritebottle2024

#myfavoritebottle2024

Люба saybeautyk, вітаю тебе з твоїм днем! Бажаю тобі мирного неба, щастя, здоровля, адекватних клієнтів на роботі і вірних підписників в клубі! Також бажаю тобі багато творчого натхнення та побільше знаходити бюджетні скарби, з якими ти залюбки поділишся з нами! ;)

Все інше, як і подарунок, я побажаю тобі особисто, коли ми, нарешті, зустрінемося. Я сподіваюсь, що це буде скоро. ;)

Тепер провернемось до челенджу. В цьому році у мене було дуууже багато косметики на пробу. Як і в форматі пробників-міні, так і повнорозмірки. Тому виокремити прям одного фаворита я не зможу. А отже, будуть рубрики-етапи догляду.

Почнемо з 1 етапу догляду - очищення.

Основним моїм коханням для етапу демакіяжу стала міцелярна вода Simple. Я знаю, що ця водичка є фавориткою серед багатьох дівчаток в клубі, тому багато про неї писати не буду. В ній класно все: не подразнює, не сушить, бюджетна, добре змиває звичайний макіяж. Із важким та плотним макіяжем прийдеться використати більше спонжів, але за таку ціну це незначний мінус.

Тепер перейдемо до вмивання. У мене 2 баночки для вмивання - одна на ранок без кислот, а інша на вечір з кислотами.

З безкислотного мені дуже сподобалась емульсія від CeraVe. Він дуже ніжний, кремовий, не піниться, для деяких це буде скоріш як мінус, і не стягує шкіру. Не підійде дівчаткам з жирним типом шкіри, бо залегка очищувальна дія. Сподобався набагато більше, ніж розпіарений Transparent Lab з розою.

З кислотного мені дуже сподобалась пінка Medik8 Clarifying Foam Цей очисник представлений як і в форматі пінки, так і в форматі гелю. Мені більш комфортно використовувати пінку. Одразу кажу він сушить, і сильно, тому я і не можу використовувати його 2 рази на день. Але зк та комедонів з ним в мене поменшало, і ще з приємного дуже економний розхід. Тому на знижках замовила 2 баночку прозапас.

З етапу тонізації мені нічого не сподобалось, тому пропускаємо його. Для тіла також не можу викоремити щось особливе.

З серумів мені нічого не сподобалось в цьому році, а з активів в мене тільки лікувальний препарат з азелаїновою кислотою, яку мені назначила лікарка дерматологиня.

А для тіла в мене тільки спрей від Dermalogica. Oсновний компонент саліцилова кислота. Зручний формат аерозолю, який можна використовувати в будь-якому положенні. Спрей не буде панацеєю при лікуванні акне, але для підтримки ремісії ок. Також він не подразнює шкіру, але розхід великий.

Я багато кремів перебрала в цьому році (комедональне акне воно капризне, по складу може крем і підходити, але по факту ні). Але головними фаворитом став тільки 1.

Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream. В ньому ідеальне все. І формула - гелева дуже легка, і дія, і відношення ціни з обʼємом. Його аж 80 мл, а з урахуванням того, що й його розхід мінімальний, то це скарб. Залюбки повторила б в майбутньому, коли використаю інші свої баночки.

Для тіла в мене фаворит бренд Hempz. Зволожують класно, пахнуть шикарно і довго, обʼєм теж радує (500 мл), розхід теж відносно мінімальний. Банки вистачить надовго.

Я людина тривожна, тому сонцезахист використовую щоразу, коли індекс УФ бфльше 3. Для обличчя фаворитом є новинка цього року від бренду Purito. Але єдине, що я про нього можу сказати, що він дуже легкий і не подразнює. Повторю на майбутнє.

Для тіла у мене незмінний фаворит від Dr. Ceuracle Cica Regen Wegan Sun Waterproof SPF50+. Люблю за відчуття невагомості на тілі, в порівнянні з європейськими.

Етап очищення та зволоження тут пропускаю, бо для мене всі засоби +- однакові. А ось в стайлінгу у мене є фаворити.

Основний фаворит - це бальзам для розпрямлення волосся від Evo. Готуйтеся, в цій рубриці цей бренд буде часто вилазити. У мене вʼюнкий тип, і мені дуже ліньки робити кучерявий метод. Стайлера в мене нема, кератин мені теж не пропонуйте, тому і приходиться крутитися серед бальзамів. Мені сподобалось те, що він не впливає на структуру мого волосся. Так, воно не буде прям зализане-зализане, але й коли мені захочеться кучерів, то я без проблем їх зроблю. Також дуже подобається аромат, дуже схожий на Salvador Dali Laguna, за це він мені подобається більше. Розхід мінімальний, що теж не може не радувати.

Далі йдуть 2 термозахисти також від Evo. 1 - це рідкий лівін і термозахист, а 2 - термозахист-стайлер.

З мусів та пінок мені сподобався мус від Bjorn Axen. Тримає локони на ура.

З сухих шампунів неочікуваним фаворитом став Olaplex. Не повірите, сама очікувала від нього ніякого результату, і купувала його, щоб переконатися в цьому. Але він став моїм улюбленцем, який я залюбки повторю не один раз. По-перше, він не лягає білими плямами. По-друге, дає класний обʼєм. Ще й пахне чудово і не пересушує волосся. А мені й більшого нічого й не треба.

Тут важко щось виокремити, бо в цьому році фарбувалась я дуже мало, через постійні дерматити, потім видалення родимок і судин або просто не було на це часу. Тому може виокремити лише тільки засоби для губ. Моїм фаворитом став Бренд Lipss. У мене 3 відтінка: Coffee, Cherry (десь загубила) та Raspberry Tarte. Люблю їх всі. Дуже зручне пакування, можна брати з собою, чим я постійно і займаюсь.

Також не можу не відмітити ці прикольні ватні палички для макіяжу з гострим кінчиком. Доволі таки зручно підчищати деякі косяки в макіяжі.

У мене є колекція парфумів. Для когось вона невеличка, а для когось це надмірне споживання як для однієї людини. А хто з нас не є грішною людиною? В основному, у мене мініатюри та пробники, і для мене це найбільш зручний варіант. В цьому році моїми фаворитами стали ті новинки, які я отримала в грудні.

Chanel Coco Madmoisele отримала його в якості подарунку до замовлення, і спочатку думала, що відправлю його мамі з іншими пробниками. Але потім у нас трапився perfect match. Нарешті я знайшла універсальні парфуми, які я можу носити майже завжди. Пахнуть як дороге мило і не подразнюють протягом дня. Коли не знаю чим хочу пахнути сьогодні, то обираю їх. В січні куплю повний флакон, а точніше отримаю на річницю :)

А тепер перейдемо до цікавинки.

Perroy Ivorysky дізналась про нього завдяки тік току, де сказали, що це поєднання баккари та лайт блю. А хто я така, щоб не повестистя на опис? Взяла його в діскавері сеті цього бренду, бо зацікавив не тільки він. Коротше говорячи, це дійно баккара і лайт блю. В піраміді нічого з баккари нема, але є відчуття, що це просто нова молекулярна парфумерія баккарить. Схожа історія була з новинкою від JHG Juliette, яка теж трошки баккарила. За айворі Скай скажу так, куплю міні, бо це теж відносно універсальна база, якщо не переборщити. За рахунок цирусів не так душить людей та через них і є більш компліментарним.

Дякую всім, хто дочитав до кінця. А Карині дякую за те, що запросила до себе на свято!

Всім тихого та мирного дня, і щасливо провести Новий рік!

31 грудня, 2024
31 грудня, 2024