ksnklb

Час поговорити про патчі

Час поговорити про патчі
Час поговорити про патчі
Час поговорити про патчі

Патчі від Mermade давно у моєму серденьку та холодильнику, щоб отак дістати їх зранку, такими прохолодними, потрясти баночкою, і накласти їх 😍 це прекрасне відчуття 🥰.
А зараз у мене з'явилась оновлена версія цих патчів і я в захваті від ефекту! Хочу, щоб Mermade зробили і крем для зони навколо очей такий крутий, ну правда 💙.
Ця зона у мене не дуже проблемна, та все ж, якісь ранкові набряки бувають, вже і заломи є, тому для мене в пріоритеті гарно і надовго зволожити зону під очима. І ці патчі перевершують мої очікування у цьому плані!
Патчі дуже гарно зволожують зону під очима, я майже не бачу заломів, лише якщо придивитись уважно. Вони знімають набряки, якщо вони є, освітлюють цю зону і залишають її сяючою, свіжою – все, що я люблю 🥰.
Це не дивно, адже у складі є гліцерин, каррагінан, 4 форми гіалуронової кислоти, амінокислоти.
А ще я дуже люблю патчі Mermade за зручність у використанні: вони оптимального розміру та форми, всередині у баночці плавають у великій кількості рідини, що залишає їх вологими, та при цьому зручно лежать на зоні під очима та не "пливуть" вниз.
Саме патчі Hyaluronic Acid & Anti-thirst Technology мають синій колір.
У круглій баночці їх 60шт, а також у баночці є захисна мембрана та лопатка для зручного та гігієнічного використання патчів. Дизайн баночки мені подобається, він приємно мінімалістичний, та при цьому у милому стилі Mermade.
Як я вже писала, зберігаю цю баночку у холодильнику, щоб від патчів був максимальний ефект, адже коли вони холодні, то надають більшу свіжість та краще знімають набряки. При нанесенні патчі вологі, та зручно фіксуються у потрібній зоні. Тримаю їх приблизно 5 хвилин, поки вони ще вологі, адже довше і не треба тримати, щоб не отримати зворотній ефект.
Після зняття патчів, може ще залишатись легка волога від них у даній зоні, та її можна легкими рухами пальців розприділити до повного вбирання.
Як і раніше, я вважаю патчі Mermade дуже класним варіантом за приємну ціну 💙.

Час поговорити про патчі
Час поговорити про патчі
Час поговорити про патчі
Час поговорити про патчі
Час поговорити про патчі
01 січня, 2025
ksnklb
01 січня, 2025