Ірина 🦋

Ампульна маска з червоним женьшенем

Мені подобається час від часу використовувати тканинні маски, нещодавно мені полюбилися ампульні маски від корейського бренду Jigott які здатні перетворити вашу шкіру за 20 хвилин!

Ginseng Real Ampoule Mask ефективна дія якої обумовлена високим вмістом у складі екстракту червоного женьшеню, сприятливий вплив якого підсилюють гіалуронова кислота, бетаїн, екстракт імбиру і вітамін Е. Основа маски виготовлена з екологічно чистого полотна – натуральної бавовни. Матеріал забезпечує щільний контакт з обличчям, завдяки чому просочення проникає в глибокі шари епідермісу та насичує клітини корисними інгредієнтами.

Особливості ампульної маски з червоним женьшенем від Jigott:

♥️ запускає регенеративний

♥️ відновлює пружність і еластичність;
♥️ насичує природним сяйвом;
♥️ покращує мікроциркуляцію крові;
♥️ забезпечує оптимальний рівень гідратації;
♥️ усуває сухість, стягнутість і лущення;
♥️ заспокоює шкірний покрив;
♥️ сприяє тривалій молодості;
♥️ не викликає дискомфорту;
♥️ робить личко гладким, м'яким і відпочилим.

Спосіб застосування:

1. На очищену шкіру обличчя накладіть маску-серветку, розгладьте її, забезпечуючи щільне прилягання до шкіри обличчя.
2. Зніміть маску через 20-30 хвилин. Залишки маски змивати не треба.
3. Для досягнення найкращого ефекту застосовуйте маску-серветку 3-4 рази на тиждень.

Маска має лекало середньої щільності, рідини дуже багато, мені здається за бажання маску можна буде використовувати навіть двічі, але я так не робила, залишки сироватки просто нанесла на шию, декольте та руки. Сама сироватка якою просисено лекало прозорого кольору, рідке як водичка.

У тканинних масках окрім зволоження для мене дуже важливо, щоб вони не залишали після себе липкості на шкірі, яку хочеться тут же змити, з цією таких проблем не має. Єдине аромат цієї був для мене не дуже, на відміну від їх маски з камелією, можливо, так пахне женьшень, я не знаю.

Моя шкіра нормального типу, після маски є легке зволоження шкіри, але мені було цього достатньо, я після неї не наносила ніяких кремів. В мене не має акне, лущення, або якихось запалень, тому не можу судити як маска вплине на них 🤷🏻‍♀️

Під час застосування і після в мене не було ніяких неприємних відчуттів та негативних реакцій.

Я і надалі пробуватиму інші маски цієї фірми, ціна у них не велика, а ефект такий же як і від дорожчих тканинних масок 😉

А ви пробували маски цього бренду? Які ваші улюблені?

01 січня, 2025
Ірина 🦋
01 січня, 2025