Tatyana1104

Перше замовлення цього року ...

Всім привіт.

По опису вище ви вже зрозуміли про що буде йти річ, але почнемо по порядку, спочатку подарунки потім основне... Отже, цього разу Makeup знову вирішили мене порадувати та положили подаруночки. Дві резиночки для волосся, (саме подумовувала замовити собі такі аксесуари, але мою думку випередили) резинки самі звичайні з ХБ тканини, але навіть не дивлячись на їх простоту, резинка в них добре тягнеться та не втрачає свою еластичність навіть після того, як були у воді, задоволена.)

Друга річ це диски ватні, звичайні, взяла які попались перші по списку, ніколи не заморочувалась з цього питання. Комфортні, не "розсипаються" та не скочуються протягом всього нанесення тоніка чи міцелярної водички, що характерно економить розхідний матеріал, непогані...

І самий десерт цього замовлення, це Re.Care Face Care Відлущувальний тонер для обличчя. Давно хотіла його замовити, але то його нема в наявності, то інші "нюанси" але ось він у мене, користуюсь декілька днів вранці та ввечері, тож можу щось сказати...

Пляшечка не велика 150 мл, оформлення біло рожеве, прям ніжно-ніжно, має комфортну кришечку з клапаном, можна відкривати однією рукою.

Склад від виробника:Aqua (Water), Propanediol, Polysorbate 20, Salicylic Acid, EDTA.

Та що нам обіцяє сам виробник:

Вирівнює тон

Очищує пори.

Зменшує запалення.

Бореться із пігментними плямами.

Мій висновок цього продукту, дуже задовільний. Шкіра стала більш світлішою, почали зникати пігментації, стали більш бліднішими, мене це дуже радує, немає почервонінь та інших неприємностей, якщо і виникає якийсь маленький" недолік", то вони швидко зникають, особливо якщо ті недоліки не чіпати руками та не робити якійсь маніпуляції...

Звичайно не буду обманювати та говорити що він такий чудодійний один, ні!

Якщо ви хочете хороший результат, то потрібно використовувати й інші засоби цієї серії.

Раніше вже робила дописи на цю лінійку, тому лишаю посилання https://club.makeup.com.ua/post/59914/ та гель https://club.makeup.com.ua/post/60372/ Засобами дуже задоволена, рекомендую.... А на сьогодні все, дякую за увагу..... ЗАВЖДИ З ВАМИ....

01 січня, 2025
Tatyana1104
01 січня, 2025