Мікроолівець для брів: Maybelline чи Rimmel?
Якщо засіб для брів, то лише мікроолівець… або лайнер, але ідеальний варіант для себе я досі не знайшла. Тому хочу розповісти про найкращі бюджетні мікроолівці для брів, які зі мною вже давно.
Одразу почну з прохання до вас, мої б’юті-подруги: якщо у вас є перевірений лайнер для брів, який не окислюється, стійкий та має вдалий відтінок – буду дуже вдячна!
Тож, мікроолівці. Наразі це мій улюблений засіб для брів, адже чіткі лінії та надто темні брови я на собі не люблю. Мікроолівці дуже класно допомагають мені приховати невеличкий шрам на брові, а ще імітують волоски, яких ой як іноді не вистачає:)
Вже пройшло 2 роки з того часу, як я забула про люксові мікроолівці для брів. Користувалась я ними тривалий час, думаючи, що гідної заміни їм немає. Проте помилилась і дуже цьому рада. Тож, що це за чудо-олівці від Maybelline і Rimmel?
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Автоматичний ультратонкий олівець для брів, який і став причиною моєї економії:) Саме він змусив мене відмовитись від більш дорогих олівців, адже повністю відповідає усім якостям.
- Стійкість. Без перебільшення цілий день. Звичайно, якщо активно терти брови, то він поступово буде зникати. Але піт чи час для нього не проблема. Раніше я і в зал з ним ходила, тому знаю, який він витривалий.
- Відтінок. В мене Medium Brown, хоч я і світловолоса. Мені здається, що цей відтінок універсальний. Без будь-якої рижинки, сіро-коричневий тон з максимально природним виглядом.
- Текстура. Напевно, як і у всіх мікроолівців. Оптимально твердий, але не дряпає шкіру. Не ламається. Попри це він легко тушується, якщо в цьому є потреба. Я ж більше полюбляю просто створити імітацію волосків і трішки прочесати щіточкою поверх, але не ретельно тушувати.
- Економічність. Мені вистачає його на декілька місяців навіть при щоденному використанні. Головне – не викручувати його дуже сильно при нанесенні, щоб не пошкодити цілісність стержня надмірним тиском на шкіру.
Мікроолівець Мейбелін має додаткову мікрощіточку з протилежної сторони – вона доволі жорстка.
Rimmel Brow Pro Micro
Не знаю чому, але про цей олівець не так багато сказано. Відгуків поки що мало, оглядів тут теж, проте хочу, аби ви знали, що цей мікролівець гідний уваги.
- Стійкість. Практично не поступається Мейбелін, теж стійко витримує увесь день. Проте він більш схильний до стирання, якщо не дати йому трішки застигнути на шкірі та випадково зачепити. Тут важливо дати йому “зафіксуватися”, а потім вже робіть з ним, що хочете:)
- Відтінок. Я обрала трішки світліший задля експерименту. 001 Blonde – це відтінок мокко-мус. Він не суперсвітлий, не рижить, але має більш теплий підтон. Мені він подобається, але наступного разу все ж спробую 002.
- Текстура. Вона м’якіша, ніж у олівця Мейбелін, і це, напевно, все ж є перевагою. Ним приємніше користуватися, він не ламається, але від цього є і мінус…
- Економічність. Закінчується він, відповідно, теж швидше:(
Попри однаковий об’єм, корпус тут довший. Щіточка мені подобається більше, вона теж довша та більш м’яка. Мікроолівець від Ріммель мені дуже зайшов, і я можу сказати, що це хороша альтернатива Мейбелін, про який вже всі знають. Якщо ви його обожнюєте, звикли до нього, але немає в продажі потрібного відтінку – спробуйте Ріммель. Думаю, ви оціните його, як і я.
Коментарі (0)