Аніта

Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil

Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil

Я володарка сухих губ, тому постійним супутником в моїй сумочці є бальзами і олійки для губ. Нещодавно я отримала від makeup club подарунок. Мою увагу одразу привернув блиск-олія для губ від Rimmel.
Це моє перше знайомство з цим брендом і тому хочу поділитися з вами.

Потрапивши мені в руки я одразу звернула увагу на дизайн. Блиск випускається в приємному прозорому тюбику з яскравою кришечкою, простенько, але привабливо. Має зручний великий аплікатор у вигляді м'якого спонжу, що дозволяє набрати потрібну кількість продукту для покриття губ з першого руху.

Блиск середньої густоти, на руці відчувається трохи тягучим. В мене колір pink flush, він ніжно рожевий, на губах майже прозорий. У нанесенні немає жодних проблем, блиск від тепла трохи підтає і лягає на губи тонким шаром. Він не тільки захищає та живить губи, а й надає їм блиску. Аромат легкий, трішки солоденький, дуже приємний.

У використанні максимально комфортний блиск він абсолютно не відчувається на губах, не липкий. За контур він не розтікається. Виглядає блиск добре, він ніби вирівнює поверхню губ, гарно зволожує мої сухі губи. Олію для губ Oh My Gloss також можна використовувати як нічну маску - губи будуть м'якими, гладкими та відновленими. Соковитий, але легкий колір надає губам здорового, доглянутого вигляду. Стійкість чудова і можна використовувати або як базу під олівець чи помаду, або доповнювати зверху, тим самим додаючи соковитість губам. З впевненістю можу сказати, що тепер це мій улюблений блиск.

02 січня, 2025
Аніта
02 січня, 2025