Перша розпаковка
2025✔️
По-перше вітаю Вас всіх з Новим Рок, надіюсь в цьому році здійсниться наша спільна мрія. І нарешті можна буде лягти спати з відчуттям повної безпеки.
Чесно не святкувала, але маленький подарунок для настрою, все таки вирішила собі зробити, щоб виглядало, не все так паскудно.
Найбільше тут буде пробників ароматів, це мій окремий вид терапії. Тож тут:
- Zadig & voltaire this is her, обожнюю збиті вершки в ароматах;
- Solo Loewe Ella покорив мене в магазині, до яблук в мене окрема любов;
- Fame Rabanne не слухала, але піраміда досить цікава;
- Nina Illusion Nina Ricci, повелася на малину, плюс класична версія подобається;
- Barénia Hermès, побачила їх в дописі красуні alena.rosee не змогла пройти повз, захотілося мені цього барбарису;
- Omnia Coral Bvlgari, з гранатом в мене ніколи нічого не було, тож цікаво;
- Boss Alive Eau de Parfum Hugo Boss;
- NOVELLISTA Calypso Fountain, викликає асоціацію тільки з фільмом та «Одіссея»;
- Q by Dolce & Gabbana, не сильно дружу з геліотропом, але хотілося;
- CK One Essence Calvin Klein всі його порівнюють з Silver Mountain Water Creed, він мені подобається тож цікаво послухати;
- Гель для душу Korres Santorini Grape, колись дуже давно була їх туалетна вода, захотілося чогось не звичного, знайти круту виноградну віддушку, зараз важко.
- Burt’s Bees Festive Cranberry Spritz, я трішки присіла на кавовий Hurraw!, тож вирішила взяти на запас, бо вишневий хочу залишити на літом.
- Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier Cream, моя давня хотілка, подобається склад, тож цікаво, який він буде на ділі.
- Palmer's Shea Formula Hand Cream, не так давно писала про їх крем з какао, але дуже хотілося спробувати, бо тим я мажу все.
Для мами:
Гель для душу Korres Grapefruit Sunrise, вона обожнює грейпфрутову лінійку від The Body Shop, тож надіюсь цей також сподобається.
APIS Professional Cannabis Home Care Soothing And Regenerating Cream, вже писала про нього тут:
https://club.makeup.com.ua/post/52610/
Він їй дуже сподобався, цей піде на запас.
І подаруночки, які мені перепали:
Бальзам-стік для губ Carmex Classic Lip Balm SPF 15. Вже відкрила, він переп ав мені дуже вчасно, як раз тоді все забула вдома. Відношення в мене до них нейтральне, колись дуже подобалися, зараз напевно я до них звикла.
Рідкий шовк для волосся Estima Hydrosilk Hydration and Volume, люблю його. Теж про нього писала давненько:
https://club.makeup.com.ua/post/34675/
Дуже економічний, хоч і такий маленький. Тож рада, що він в мене знову, дуже вчасно.
Коментарі (0)