A.

Сучасна ода жіночності This is Her! Zadig & Voltaire

Сучасна ода жіночності This is Her! Zadig & Voltaire

Ці парфуми часто описують як "чистота з темною стороною". Для мене вони відкрились як делікатна, але сильна композиція із дерева, перцю, ванілі та квітів.

Для мене - це незвична знахідка, адже я наразі надаю перевагу тільки свіжим, цитрусовим парфумам та парфумам з "моно" нотами.

Ці парфуми водночас жіночні - ніжні, в міру солодкі (дуже солодкі парфуми - це не моє), та з натяком на унісекс (тут нема карамельної солодкості, дерево та перець додають гостроти, але нема традиційного запаху східних парфумів, від яких починає боліти голова).

Для мене, це поєднання звучить як ідеальний варіант для зимового морозного вечора. Та будьте обережні - їхня стійкість надзвичайна. Краще нанести 1-2 пшики, інакше прянощі можуть не гріти взимку, а заважати і "стояти" перед носом.

Сучасна ода жіночності This is Her! Zadig & Voltaire

На офіційному сайті я знайшла ось такий опис:

"Несподіваний і пряний квітковий букет складається з жасмину самбак і рожевих ягід, з солодкими нотками каштану в поєднанні з ваніллю та фірмовим ароматом сандалового дерева."

This is Her був випущений в 2016 році.

Створений парфумерами Sidonie Lancesseur і Michel Almairac.

Сідоні Лансессер та Мішель Альмайрак також працювали над такими парфумами, які мені сподобались, як Chloe EDT та Burberry Men EDP.

Знаю, що не усі розділять думку, адже кожен ніс "чує" щось своє, але для мене ці парфуми саме про сучасну жіночність - не приторно солодкі, гострі через перець та вершково-м'які через каштан, квіти та ваніль.