MAXIMOVA🌷

НОВИНКИ Bless Beauty!

НОВИНКИ Bless Beauty!

У мене тут гарячі новинки, і мені дуже кортить поділитись з вами першими враженнями.

Всього тут три продукти:

1. туш для вій Bless Beauty Lash Wings 4D Effect Mascara - в красивому сріблясто-дзеркальному футлярі, щіточка силіконова у формі ялинки, вже сьогодні нею нафарбувалась і перші враження хороші, туш подовжує вії, не обтяжує, навіть нашарувавши двічі - ефект природній без павучих лап, вона досить швидко зафіксувалась (не рідка, як часто буває з свіжими тушами). Вранці попала під сніг - туш не поплила, і ось вже час обіду і бачу, що вона досі не відбилась на верхній повіці і немає осипашок. Буду і надалі тестувати, поки враження прекрасні;

2. тіні у відтінку бургунді Bless Beauty Matte & Shimmer Eyeshadow Palette - маленька палетка в якій всього 5 рефілів, зручний формат для косметички, цікаві нюдові відтінки для щоденного макіяжу. Всього 3 матових відтінки і 2 сатиново-шимерних. Ще не тестувала, скоро поділюсь свотчами та враженнями;

3. найцікавіший продукт мікро-маркер для брів Bless Beauty Micro Brow Liner - в ньому унікальний подвійний пензлик, раніше такими не користувалась, однозначно до нього потрібно звикнути і приловчитись. У відео ви можете побачити свотч, малює він класно, на руці ДУЖЕ стійкий, ледь відтерла двофазною міцелярною водою. Сьогодні вже затестила на собі, він гарно промальовує волосинки, виходить імітація справжніх але трошки промахнулась з відтінком 03 - Dark Ash для мене трохи затемний. Згодом зроблю розгорнутий відгук.

Як вам такі новинки від Bless Beauty? Що зацікавило найбільше?😊

НОВИНКИ Bless Beauty!
03 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
03 січня, 2025