MAXIMOVA🌷

Зітре втомлений погляд

Зітре втомлений погляд

Продукт 2 в 1, окрім декоративно-маскувальної функції містить в собі і догляд, завдяки бетаїну та екстрактам білих квітів він відновлює оптимальний гідроліпідний баланс епідермісу, чинить зміцнювальну дію та бореться з ознаками вікових змін.

Для мене в першу чергу важливішою була декоративна складова, а те, що в складі є догляд - це додатковий бонус.

Зітре втомлений погляд

Пакування у продукту класичне і зручне. Великий пухнастий аплікатор, яким зручно наносити продукт.

Я від нього в захваті, особливо враховуючи його бюджетну ціну. У консилера дуже висока перекриваюча здатність, швидка фіксація та гарна стійкість!

Консистенція густа, трохи ніби мусова, дуже пігментована, потрібно зовсім небагато щоб перекрити темні кола під очима (або інші недоліки). Тушується він добре як пензликом (доречі, я використовую пензлик також від Пастель номер 03) так і пальчиками, лягає тонким невагомим шаром.

Колір відповідає назві, він має злегка жовтуватий ванільний відтінок, який нейтралізує сірі кола.

Завдяки швидкій фіксації консилер не "пливе" у складочки і залишається на місці. Протягом дня виглядає добре, під вечір, звичайно, макіяж в цілому "втомлюється", але особисто мені результат подобається.

03 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
03 січня, 2025