Блиск-олія Rimmel
Oh my gloss Lip Oil: 001 Pink Flush
Всім привіт! Сьогодні мова піде про мою нову красуню для губ бренду Rimmel, яку я отримала в подарунковому боксі від Клубу. Мене надзвичайно потішив цей продукт, адже я продовжую знайомитись із асортиментом бренду, а по-друге - дуже полюбила олійки останнім часом. Тож, тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий відгук!
Олійки справді бувають різними. У мене вже набивається стаж та розширюються знання в цьому сегменті. Якісь - більш глянцеві, інші - більш зволожуючі. Одні скочуються, а другі за 2 хвилини кудись зникають. Що мастив - що не мастив, називається. Хоч, подібна історія і з блисками для губ, але от по текстурі олійки всі плюс-мінус легкі та не липкі. Тому, давайте вже познайомимось із новим представником олійок в моїй косметичці!
Пакування
Ну і традиційно ми почнемо з пакування. Олійка на вигляд проста, але дуже стильна. За рахунок свого легкого рожевого відтінку та прозорого акрилу/пластику, через який видно продукт - візульно тішить око.
Стосовно складу: містить олії кокосу, малинових кісточок, токоферол; та гліцерин. Між іншим, зауважила в кінці [may contain], що не точно, але раптом може містити і titanium dioxide, що є UV-фільтром.
Аплікатор | Аромат
Аплікатор мені дуже зручний, набирає достатню кількість продукту, щоб нанести тонким шаром на обидві губи, або ж більш плотним шаром на одну губу. Віддушка тут присутня, але зовсім не відчутна на губах після нанесення. Якщо прислухатись до аромату - він мені нагадує солодку цукерку, а може навіть й іриску.
Відтінок | Свотч на руці
У мене відтінок 001 Pink Flush. Це такий ніжний дівчачий рожевий. Олійка не тінтує шкіру, тому на губах виглядає максимально натурально. Мінімально надає рожевого відтінку, якщо губи зливаються зі шкірою. Якщо ж ваші вуста мають природній пігмент, то олійка буде виглядати як прозорий блиск. У мене дуже бліді губи, тому на собі я все ж бачу цей легкий рожевий "румʼянець".
Вигляд на губах
Ну дуууже вона мені подобається: як по фінішу, так і по комфорту. Олійка не супер-глянцева, але й нікуди не дівається через певний період часу.
Якщо порівнювати з Lamel Let's Glaze - ця програє по живленню, але зволожує губи добре. Мені подобається, що вона більш густої текстури, чим її колеги; тому нікуди не розтікається. Виглядає максимально ніжно, тепер завжди кладу її в сумочку.
Висновок
Олійка справді мені сподобалась. Крім естетичного пакування ви отримуєте ще й якісний продукт. Щоправда, по своїм зволожуючим властивостям вона мені здається чимось середнім між блиском та олійкою. Вона не така рідка по текстурі, як її коліжанки. Нікуди не втікає, добре зволожує та надає легкого природнього відтінку, якщо ваші губи обділені пігментом.
Ще раз дякую Мейкап Клубу за чудовий набір, а я продовжую цікаве тестування та готую для вас наступні дописи. Всім гарного завершення робочого тижня! 🩷
Коментарі (0)