khoroshaeva

Пухнасті війки за кілька секунд )

Всім привіт✌️

Сьогодні хочу розповісти про туш Max Factor False Lash Effect, яка вже понад 10 років є на косметичному ринку. Перші відгуки про неї з'явилися на Makeup аж у 2010 році). Мені стало цікаво, що ж такого особливого в цьому продукті, який зумів витримати випробування часом. І, чесно кажучи, спочатку я не була в захваті. Але згодом зрозуміла, що просто не до кінця розкрила її потенціал.

Розповідаю більше детально 👇

Туш представлена ​​в пузатом флакончику із пластику. Він має матове покриття, на якому залишаються відбитки, це не критично, але трошки неприємно.

Туш щільно закривається, завдяки чому зберігається потрібна консистенція.

Обмежувач працює справно. На щіточку набирається оптимальна кількість туші. Грудочки та надлишки туші зі щіточки не звисають.

Об'єм: 13.1 мл, витрата доволі економічна

Щіточка викручується без проблем, не застрягає. Вона силіконова, доволі величенька, спочатку здавалося, що нею буде не зручно користуватися, але це не так, вона справді зручна.

Форма класична - пряма, без заглиблень.

Її щетинки не надто довгі, вони поступово коротшають до кінчика, створюючи ефект конуса. Така форма дозволяє пофарбувати навіть найкоротші вії в куточках очей і ретельно опрацювати війний ряд.

• Туш має щільну кремову консистенцію, через що спочатку здалося, що вона просто засохла. В цілому, коли фарбуєш нею вії, то відчуття ніби просто розчісуєш війки щіточкою, але в цьому є плюси - вона не відбивається на повіці та зовсім не обтяжує.
  • Аромат присутній. Він досить виразний. Для мене це типовий аромат туші.
  • Колір: Black. Насичений, класичний чорний.

Мої вій: не надто густі та довгі, на кутиках ростуть вниз.

• Щіточка гарно профарбовує війки, навіть коротенькі в кутику ока, до того ж, вона комфортна та не дряпає шкіру.
  • Рівномірно профарбовує, лягає без грудочок та без "павукових лапок".
  • Вона дає хороший ефект вже з першого шару нанесення, але при цьому її можна нашарувати, вона не буде обтяжувати вії та обсипатися.
  • Добре розділює вії, за рахунок чого вони виглядають об'ємнішими.
  • На моїх віях вона спрацювала дуже добре, трохи підняла їх у куточках, додала об'єму та довжини, зробила вії більш виразними та насиченими.
  • Фініш у туші гарний, натуральний.
  • Стійкість близько 6-7 годин точно, при цьому вона не обсипається та не розтікається.
  • Видаляється будь-яким засобом для зняття макіяжу, без ефекту "панди".
  • Подовжує та надає об'єму.
  • Чудово розділяє.
  • Робить вії насиченими, а очі – виразними.
  • Стійка, не обсипається та не розтікається.
  • Не викликала жодних алергічних реакцій.

Виявилося, що туш з такою "суховатою" консистенцією може бути доволі ефективною, тож дарма я думала, що вона погана). Тепер розумію, чому вона вже 10 років на ринку, бо класична та дійсно універсальна.

Дякую за увагу💕

03 січня, 2025
khoroshaeva
03 січня, 2025