Aster

Безкінечно економний Skeyndor Expert Cleanse PRO цієї зими

Skeyndor Expert Cleanse PRO Rebalancing Vitamin Essence я купила ще два роки тому, але тільки цієї зими по-справжньому оцінила її силу. Засіб дуже економний — за стільки часу я використала лише половину!

Цієї зими шкіра обличчя настільки суха, що навіть улюблені креми перестали допомагати. І тут я згадала, що у мене десь "валяються" ці вітаміни. Чесно, через липкість вони не стали моїми фаворитами раніше, але я вирішила дати їм ще один шанс. Тепер я наношу есенцію щедро, тримаю кілька годин, терплю липкість, а потім змиваю. І знаєте після цього шкіра обличчя м’яка. Сама текстура дуже рідка не така як вода і не як гель , не можу пояснити, наносится зручно, запах на любітеля, мутнувато білого кольору і прозора без шимеру.

Засіб реально працює, хоч і має свої нюанси. Розхід мінімальний, що дуже тішить, але ціни на цей бренд тільки зростають, тому користуюся обережно й із задоволенням. Якщо у вас, як у мене, є ця есенція, саме час дістати її зі схованки!

Останнім часом я полюбляю змінювати продукти для обличчя тому не думаю шо куплю знову бо за два роки мені цей товар тупо надоїв по запаху особливо, але якшо мене далі так буде сушити то сподіваюсь використаю цей безкінечний товар.

03 січня, 2025
Aster
03 січня, 2025