Кре мові рум'яна для обличчя Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Надзвичайно комфортні, абсолютно безпроблемні у нанесенні і нОсці, а відтінок – то окрема любов!
Таким косметичним засобом як рум’яна я користуюсь практично щоденно – як при створенні денного, так і вечірнього макіяжу, адже ніщо інше так, як рум’яна, не здатне освіжити обличчя, підкреслити скули чи приховати блідість… При нанесенні макіяжу я більше люблю використовувати класичні сухі спресовані рум’яна, та дуже позитивне враження у мене склалось про Кремові рум'яна для обличчя Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush, адже з ними надзвичайно легко працювати – вони абсолютно безпроблемні у нанесенні і нОсці, тому хочу розповісти про них більш детально у даному відгуку.
Оформлення/дизайн
Рум’яна поміщені у милий мініатюрний тюбик білого кольору, на лицьовій стороні якого є схематичне зображення відтінку рум’ян та його назва, а на обороті – лаконічна інформація про засіб від виробника.
Продовженням туби є зручний носик, який виконує функцію дозатора. Він подає якраз оптимальну кількість продукту, дозувати ним засіб більш ніж зручно.
Тюбик (носик) міцно закривається гвинтовою кришечкою.
Об’єм рум’ян – 15 мл.
Характеристика властивостей
Хоч я й не люблю робити аналіз складу декоративної косметики, та в цих рум’ян є декілька цікавих доглядових компонентів, про які б хотіла сказати, а саме – сквален (має гарні пом'якшувальні, заспокійливі та бактерицидні властивості, по суті є емолентом), гліцерин (чудовий зволожувач), вітамін Е (антиоксидант), гіалуронова кислота (зволожувач), натуральні пом’якшувачі з кокосової олії. Таким чином, рум’яна виконують не тільки декоративну функцію, але й мають непогані доглядові властивості.
Консистенція рум’ян – кремова, середньої густини.
Текстура однорідна – рум’яна не розшаровуються та не містять ніяких сторонніх включень.
Вираженого запаху, синтетичної віддушки рум’яна не мають.
Пігментація та передача кольору – дуже високі! Самі по собі рум’яна надзвичайно пігментовані і це можна буде побачити на свотчах трішки нижче. Але інтенсивність пігменту при нанесенні рум’ян контролювати легко в залежності від кількості нанесеного засобу та інтенсивності розтушовки.
Розтушовуються рум’яна дуже легко, не утворюють плям, не скочуються, не забиваються у пори чи дрібні зморшки, не підкреслюють лущення чи недоліки. Часу їх висихання абсолютно достатньо, щоб гарно розтушувати рум’яна, чи підправити якісь неточності. Та й взагалі, рум'яна абсолютно безпроблемні у всіх аспектах!
Стійкість ідеальна – від моменту нанесення і до часу зняття макіяжу (в мене це весь день) рум’яна на місці, практично не тьмяніють, але важливо, звичайно, не чіпати обличчя руками)
Демакіяж. Змиваються рум’яна будь-яким засобом для зняття макіяжу – тут жодних проблем.
Нанесення, поведінка на шкірі. Я наношу рум’яна з туби за допомогою носика-аплікатора (буквально три маленькі капельки) і відразу ж розтушовую широким пухнастим пензлем. Інтенсивність пігментації рум’ян контролювати досить легко – це залежить від кількості нанесеного засобу та інтенсивності розтушовки – буквально за 2 використання вже стає зрозуміло, скільки засобу потрібно саме вам і як його найкраще розтушовувати. Це мої перші кремові рум’яна, я більш звикла до сухих текстур, тому боялася, що їх мені буде важно використовувати чи приловчитися до них, але, на щастя, користуватися ними дуже просто.
Рум’яна легко розтушовуються, «схвачуються» не відразу, тому часу є достатньо, щоб підправити неточності чи якісь недоліки.
На шкірі рум’яна абсолютно комфортні – не обтяжують, не створюють відчуття плівки, та й взагалі – просто не відчуваються.
Недоліки/лущення рум’яна не підкреслюють, в пори не забиваються, не лягають плямами, одним словом, – на шкірі поводять себе чудово.
Відтінок/свотчі
У мене дані рум’яна у надзвичайно красивому відтінку № 05 «Delicate Pink». Це теплий чистий рожевий зі сливовим підтоном. Дуже благородний, глибокий і витончений відтінок! Універсальний, думаю, підійде багатьом.
Цей відтінок не привертає надмірної уваги, адже виглядає на обличчі дуже природньо і стримано.
💗Підсумки
Хоч я й звикла до класичних спресованих сухих рум’ян, та Кремові рум'яна для обличчя Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush мені дуже сподобались – вони легкі у використанні, мають неймовірно благородний відтінок, прекрасну стійкість та навіть доглядові властивості! Задоволена, тож – рекомендую!)
Коментарі (0)