Darina🦉

Гель від розтяжок і шрамів "Анти-рубець"

Привіт!

Я дуже люблю цей бренд, і в моїй рутині багато засобів, які на повторі довгий час!

Давно дивилась на цей засіб - Гель від розтяжок і шрамів "Анти-рубець", бачила багато позитивних відгуків, і склад доволі гарний. Але з засобом не склалось, але спочатку, що каже виробник?!

Особливості гелю від «Бішофіт Mg ++»:

- приємна консистенція, яка швидко вбирається;
- D-пантенол прискорює процеси регенерації пошкодженої шкіри і клітинний метаболізм, знімає запалення, зменшує свербіння, забезпечує зволожувальну, живильну і пом'якшувальну дію;
- екстракт цибулі розм'якшує епідерміс, розсмоктує рубцеві дефекти, знімає відчуття стягнутості;
- магній прискорює мікроциркуляцію крові та вироблення колагенових волокон, розгладжуючи рубці й підвищуючи пружність шкірного покриву;
- оливкова олія запобігає в'яненню клітин, омолоджує, сприяє нормалізації ліпідного обміну;
- екстракт ламінарії насичує шкіру цілющою вологою, амінокислотами, вирівнює мікрорельєф, уповільнює процеси старіння;
- олія м'яти вирізняється протизапальними і антисептичними властивостями, усуває в'ялість;
- ефективний для усунення післяопераційних шрамів, зокрема від кесаревого розтину, вугрового висипання, отриманих від ран і опіків рубців, виразок, які не загоюються, післяпологових розтяжок, келоїдних рубців.

Склад:

Magnesium chloride, d-panthenol, olivderm, xanthan gum, laminaria digitata extract, allium cepae extract, mentha piperita oil.

З плюсів - це дуже зручне пакування для такого засобу. Міцний пластиковий флакон (схожий на скло). Вдало працюючий дозатор (помпа). На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 20 мл.

Текстура - це головиний мінус! Це середньої густоти гель, прозорий, з світло-коричневим підтоном. На початку він не липкий , мені нагадує по текстурі флюїд, який легко розподіляється (фото в каруселі). На перший погляд, все доволі не погано, навіть приємно!

Але, через 5 хвилин, гель починає вбиратися, він становиться липким. Вбирається частково. Нагадує медичний клей, який потім скочується. Фініш - це липка плівка (або застигший клей), виглядає як бруд. Навіть коли наносишь дуже маленьку кількість (не таку як на фото).

При нанесенні, відчутне легке печіння (без дискомфорту), що є цілком нормальним, враховуючи склад.

Гель дуже сильно сушить шкіру, яка і без цього наразі суха.

Аромат - гель має приємний, не насичений, аромат м'яти.

Звісно, що результат залежить від стану рубця, я наносила на нові, та на старі (двічі на день), але ефекту, я не побачила. Єдиний плюс, він трохи освітлює.

Нажаль, з цим засобом не склалось, але іншими засобами від цього бренду продовжую користуватись з задоволенням!

03 січня, 2025
Darina🦉
03 січня, 2025