Чудова маска, але підійде не всім, я буду продовжувати її купувати
Якому волоссю підійде і кого розчарує?
В мене пошкоджене тонке пористе неслухняне волосся, зі ступенем пошкодження 5 на передніх пасмах. Я вже довгий час в пошуку хороших масок, які зможуть давати хороший візуальний і тактильний ефект. І ця маска саме така! Вона з протеїнами, а протеїни "протезують", заповнюють собою пошкоджені місця в волосині. Волосся на вигляд стає більш доглянутим, блискучим, а на дотик м'яким. Вже не хочеться взяти ножиці і все відрізати))
Консистенція - середня
Запах - легкий, приємний, але не можу сказати, що мені прям дуже він подобається
Об'єм - є багато різних тюбиків / баночок з різним об'ємом, навіть є пробний зразок маски, що дуже зручно ( можна спробувати пробник перш ніж купувати пробну версію). Я почала з об'єму 150 мл, потім купила 300 мл, далі буду вже купувати 500мл. Подобаються баночки, які мають дозатор, це дуже зручно.
Кому ж підійде, а кого розчарує?
Якщо у вас густе, тяжке волосся і ви любите жирні маски, які його обтяжують, то скоріш за все, вам маска не сподобається. Маска легка, волосся не обтяжує, волосся після неї легке, розсипчасте, невагоме. Я б радила спробувати цю маску власницям тонкого, сухого, пошкодженого волосся.
Мені ця маска добре підійшла, я все рівно пробую нові засоби для волосся, але ця маска одна з моїх улюблених і я буду купувати її ще. Тим більше, ціна в неї не космічна.
Також подобається шапнуть цієї ж марки, використовуючи разом із маскою.
Коментарі (0)