Blondie_rs

Рідкі румʼяна від Max Factor

Рідкі румʼяна від Max Factor

Всім доброго вечора! Сьогодні розповідаю вам про кремові румʼяна Max Factor, які також отримала в подарунковому боксі від Makeup Club. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити повний допис.

Рідкі румʼяна я відкрила для себе зовсім недавно - як раз рік назад, на початку січня. Мені приблизно в цих числах приїхала посилка з замовленням, в якій були румʼяна-сироватка Colourpop. Спочатку я їх не зацінила, але потім так полюбила, що вони стали моїм маст-хевом у щоденному макіяжі. Розтушовуються пензликом без зусиль, на раз-два і все. Тож, було надзвичайно цікаво отримати на затест Max Factor для порівняння.

Дизайн класичний, в стилі бренду. Компактний тюбик, на лицьовій стороні якого вказано, що фініш буде сатиново-матовим (satin matte). В складі мене здивував сквалан, токоферол ацетат та гіалуронка, які будуть доглядати та зволожувати шкіру.

Я щось спочатку подумала, що тут буде мʼякий круглий спонжик, але ні. Тут просто носик, який дозує румʼяна.

05 Delicate Pink - пильно-рожевий з легким шиммером. Дуже спокійний відтінок, інтелігентний.

По текстурі вони досить густі, кремоподібні. Без аромату.

Відтінок досить делікатно виглядає на шкірі. За рахунок густої текстури він швидше схоплюється чим Colourpop, тому розтушовувати слід швиденько. Я пробувала тушувати пензликом, сухим та вологим спонжем. І жоден з варіантів мені не сподобався. По-перше, вони застигають та не надто плавно виходять з тушовки (останнє 4 фото - видно кордони нанесення). По-друге, коли я наносила їх пензлем (3 фото) - вони наче втушувались в пори.

Стійкість потішила, вони тримаються на мені протягом дня (без закріплення сухим засобом), проте мені не надто сподобалась текстура. В мене не розширені пори, і гарний стан шкіри, але ще нічого мені так не забивалось в пори, як цей засіб. Спочатку вони більш матові, пізніше - сатинові з легким відблиском. Шиммеру практично не видно: все ніжно та натурально.

Трішки розстроїлась, бо очікувала все ж від них більш еластичної текстури. Якщо наносити вологим спонжем - можуть наставитись плями через те, що певні зони застигають швидше, а деякі - розʼїдаються спонжем.

Тож, загальні враження від румʼян більше негативні, бо щоб добитись плавності та рівномірності - слід довго ними бавитись. В результаті, вже забуваєш за чим йшов. Тому, на жаль, в моїй косметичці вони не залишаться.

До зустрічі в нових дописах! Всім гарних вихідних😊

04 січня, 2025
Blondie_rs
04 січня, 2025