Рідкі румʼяна від Max Factor
Max Factor Miracle Pure infused cream blush [satin matte] | 05 Delicate Pink
Всім доброго вечора! Сьогодні розповідаю вам про кремові румʼяна Max Factor, які також отримала в подарунковому боксі від Makeup Club. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити повний допис.
Рідкі румʼяна я відкрила для себе зовсім недавно - як раз рік назад, на початку січня. Мені приблизно в цих числах приїхала посилка з замовленням, в якій були румʼяна-сироватка Colourpop. Спочатку я їх не зацінила, але потім так полюбила, що вони стали моїм маст-хевом у щоденному макіяжі. Розтушовуються пензликом без зусиль, на раз-два і все. Тож, було надзвичайно цікаво отримати на затест Max Factor для порівняння.
Пакування | Загальні властивості
Дизайн класичний, в стилі бренду. Компактний тюбик, на лицьовій стороні якого вказано, що фініш буде сатиново-матовим (satin matte). В складі мене здивував сквалан, токоферол ацетат та гіалуронка, які будуть доглядати та зволожувати шкіру.
Дозатор
Я щось спочатку подумала, що тут буде мʼякий круглий спонжик, але ні. Тут просто носик, який дозує румʼяна.
Відтінок | Текстура
05 Delicate Pink - пильно-рожевий з легким шиммером. Дуже спокійний відтінок, інтелігентний.
По текстурі вони досить густі, кремоподібні. Без аромату.
Вигляд на вилицях | Висновки
Відтінок досить делікатно виглядає на шкірі. За рахунок густої текстури він швидше схоплюється чим Colourpop, тому розтушовувати слід швиденько. Я пробувала тушувати пензликом, сухим та вологим спонжем. І жоден з варіантів мені не сподобався. По-перше, вони застигають та не надто плавно виходять з тушовки (останнє 4 фото - видно кордони нанесення). По-друге, коли я наносила їх пензлем (3 фото) - вони наче втушувались в пори.
Стійкість потішила, вони тримаються на мені протягом дня (без закріплення сухим засобом), проте мені не надто сподобалась текстура. В мене не розширені пори, і гарний стан шкіри, але ще нічого мені так не забивалось в пори, як цей засіб. Спочатку вони більш матові, пізніше - сатинові з легким відблиском. Шиммеру практично не видно: все ніжно та натурально.
Трішки розстроїлась, бо очікувала все ж від них більш еластичної текстури. Якщо наносити вологим спонжем - можуть наставитись плями через те, що певні зони застигають швидше, а деякі - розʼїдаються спонжем.
Тож, загальні враження від румʼян більше негативні, бо щоб добитись плавності та рівномірності - слід довго ними бавитись. В результаті, вже забуваєш за чим йшов. Тому, на жаль, в моїй косметичці вони не залишаться.
До зустрічі в нових дописах! Всім гарних вихідних😊
Коментарі (0)