Резинки для волосся | Invisibobble Original
Незамінна річ для мого волосся
Частіше я все ж таки зав'язую волосся, аніж розпускаю його.Тому мені потрібна резинка, в якій я була б упевнена: щоб добре тримала волосся і не порвалася за короткий час користування.
Я маю дві коробочки, у кожній по три резинки. Обрала для себе резинки у більш буденних кольорах.Чорний колір — це класика, а інший — шоколадний, який чудово виглядає на моєму темно-коричневому волоссі.
Раніше я користувалася неоригінальними резинками. Через деякий час вони порвалися і не були достатньо міцними, щоб витримати навіть не дуже густе волосся.Тому на густому волоссі вони точно порвуться ще швидше.
Розтягнення резинки та її міцність
Резинки є доволі тугими, їх не так легко розтягнути, тому вони добре тримають волосся.Вони довго зберігають форму і не деформуються, як це часто буває зі звичайними резинками.Я користувалася ними регулярно, чергуючи: то чорну, то шоколадного кольору.Наприклад, високий хвіст вони тримають надійно.Резинки не виривають волосся, але я все ж знімаю їх обережно.
Як виглядає резинка на волоссі?
Я зробила фото, щоб показати, як саме вона виглядає на волоссі.Чорна зрозуміла — це базовий колір. Шоколадного кольору,наприклад, виглядає цікавіше і дещо помітніше, але водночас не заломлює волосся так, щоб залишалися сліди.
Інші аксесуари
Invisibobble Original - пропонує й інші аксесуари для волосся, з якими можна легко створити як високі хвости чи коси, так і інші зачіски. У їхньому асортименті є затискачі та інші зручні речі для укладки волосся.
Коментарі (0)