Чи подружилися ми з бальзамом NIVEA
Бальзам-догляд для губ «Вишневе сяйво» NIVEA Cherry Shine
Два в одному - тривале зволоження та ніжний відтінок, що подарують губам дбайливий догляд та неперевершене сяйво протягом усього дня.
Переваги бальзаму
🍒 приємний фруктовий аромат
🍒 зволоження та захист
🍒в складі натуральні олії
🍒 формула, що тане на губах
Колір чи догляд
Бальзам для губ NIVEA Вишневе сяйво - це ідеальний засіб для тих, хто шукає якісний та недорогий догляд за губами.
Бальзам миттєво тане на губах, зволожуючи та надає губам легкий відтінок.
Склад
Ricinus Communis Seed Oil, Polyisobutene, Octyldodecanol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Hydrogenated Polydecene, Candelilla Cera, Butyrospermum Parkii Butter, Cera Microcristallina, Isopropyl Palmitate, Synthetic Wax, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Aqua, Prunus Cerasus Juice, Mica, Silica, Propylene Glycol, BHT, Limonene, Eugenol, Aroma, CI 15850, CI 77891, CI 77492, CI 77499.
Не тінт але вже й не гігієнічка
Бальзам по стійкості як звичайна гігієнічна помада, через декілька годин треба поновлювати. В цілому пом’якшує, запобігає появі сухості непогано.
Колір делікатний, можна наслоїти. Мені подобається легкий відтінок рожевий, а не бузок як в тінтах.
Можна використовувати як основу під помаду чи олівець але мені подобається а-ля натюрель 😂. Я давно хотіла цей бальзам, взагалі у мене не складається з NIVEA але цей бальзам поки подобається
Коментарі (0)