wowmom

Тепер маст-хев у косметичці! І як я жила без коричневої туші?!

Привіт, красуні!

Не так давно я відкрила для себе коричневі туші, і зрозуміла, що для щоденного легкого макіяжу, без якогось перенавантаження - це просто маст-хев.

Типу, очі підкреслені, але виглядають натурально.

Першою коричневою тушшю, яку я спробувала, була Maybelline Lash Sensation у віддінку Burgundy Brown, але мені було дуже цікаво протестувати і Eveline, адже лінійку Variete я просто обожнюю.

Ну ви зрозуміли, так?

Я вважаю, що по співвідношенню "ціна-якість", кращих тушей, ніж у Eveline просто немає, а рожеву їх версію я обожнюю взагалі більше за всіх.

Тож сьогодні детально хочеться поговорити про коричневу туш Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara, яка не менш класна за своїх "сестричок".

Щіточка у туші невеликого розміру, вона силіконова, та має таку собі овальну форму. Як на мене, щетинки тут трохи жорсткуваті, але звикнути можна.

В цілому, користуватися щіткою зручно.

Туш наноситься дуже тоненьким шаром, тому абсолютно не склеює війки. Вона візуально наче видовжує кожну волосинку, роблячи погляд виразним.

Об'єму грандіозного Eveline Variete не дає, проте її можна нашарувати для більш виразного ефекту.

Мені дуже подобається глибокий шоколадний віддінок цієї туші, який неймовірно красиво виглядає на очах.

Раніше мені здавалося, що краще класичної чорної туші нічого немає, але тепер мушу визнати - дійсно з коричневим кольором на очах, загальний образ стає м'якшим.

Eveline Variete не відбивається, не осипається, і не тече, навіть якщо ви трошки потрапите під дощ. Проте тим не менш, вона дуже легко змивається міцелярною водою або гідрофільною олією.

Я дуже задоволена, і впевнена, що неодноразово повторю цю туш, а в пару до неї, я купила і коричневий лайнер з цієї ж лінійки. Але про це ми поговоримо трошки пізніше.

Дякую за увагу 😘

P.s. через технічні причини, довелося перезалити допис.

04 січня, 2025
wowmom
04 січня, 2025