Majestic Tokyo | Avenue des Parfums
Знайти Оазис серед Хаосу 🌊
Це культова акватика, та сама, яка навіює гарні спогади та позивні думки.
Як звучить , на що схожий та які спогади розблокував цей аромат - читайте далі. ✨
💎
Пакування як завжди дуже симпатичне у бренда, але в цьому флаконі замість звичного мені металевого ковпачка, гарний пластиковий, але немов скляний ковпачок.
До кольору парфуму підходить просто ідеально, немов шматочок льоду.
🌊
А про що ж сам аромат?
Піраміда:
Початкова нота: Ананас, Диня, Лимон, Чорна смородина
Нота серця: Жасмин, Конвалія, Лілія, Троянда
Кінцева нота: Ваніль, Ветівер, Мускус, Ожина, Сандал
✨
Ого яка піраміда, скажете ви, але при цьому парфум звучить зрозуміло, без мішанини.
💎
Це прохолодні, освіжаючі хвилі, які огортають ніжно ніжно.🌊
Це наповнені соком та сонцем фруктові корзини.🍍
Це морський бриз далеких екзотичних островів та блакитна гладь води.✨
Це ранок. Світанок, перші промені сонця, гармонія навкруги, тихий вітер та легких шум хвиль. 🌅
Аромат звучить дійсно прохолодними водними акордами з фруктовими та квітковими акцентами, але все це поєднано досить делікатно та невимушено
🌊
Ні для кого не секрет, що цей аромат нагадує Cool Water - легендарний акватичний аромат, який став улюбленцем багатьох жінок та селебріті.
Вони дійсно дуже схожі.
Колись, я ходила ще в молодшу школу, а сестра вже випускалась, і ми пішли в місцевий косметичний магазин, ще не було мереж, як зараз, і там, серед всяких цікавих іноземних парфумів, в скляних високих вітринах стояли вони - невеличкі флакончики Давідофф.
Яка ж радість, який аромат, він дійсно нагадує такі безтурботні і в якомусь сенсі щасливі часи, і не тільки мені.
☺️
Авжеж, дівчата народжені після 99 не зрозуміють цей вайб , але у них є шикарна можливість познайомитись з таким направленням в парфумерії , а воно як мені думається, класичне, не може устаріти.
Так, є новомодні напрямки, молекули, і я про них пишу, але така акватика - базова база.
💎
Якщо це Токіо , то точно на Світанку, це весна, легке прохолодне, але не морозне , повітря пробуджує , принося з далеких садів легкі запахи квітів ,а з місцевого фруктового ринку - аромати спілих плодів ананасу та дині.
✨
Стійкість хороша як для свіжого аромату, годин 6 точно.
В базі не замилюється.
✨
Обожнюю його наносити вдома після душу зранку, аромат дарує гарні позитивні вайби, а також чудово звучить на прогулянці.
✨
Якщо вам подобаються акватичні, фруктово-квіткові аромати, рекомендую придивитись до Токіо ;)
А якщо це не ваш напрямок, то у бренда є інші цікаві аромати на будь - який смак , шукай по опису чи моєму хештегу 🩷
Коментарі (0)