L.O.L. Surprise! Body Care Гель для душу "Сплеш Квін"
Аромат справжньої жуйки, малечі сподобалось...
Привіт всім.
Нещодавно ми з донькою познайомились з чарівною дівчинкою Splash Queen Королева Бризг, а точніше з гелем для душу "Сплеш Квін" L.O.L. Surprise! Body Care.
Купувала не я, дістався він від тітки в подарунковому пакунку з іншими подарунками, тож навіть не знала що на нашому сайті він є, але все-таки знайшовся. Яскрава пляшечка з точно дівчачим оформленням, має помпу дозатор, не потрібно кожного разу відкручувати.
Оскільки мені він не знайомий я вирішила перевірити його склад:
Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lauryl Hydroxysultaine, Lauryl Glucoside, Glycerin, Panthenol, Coco-Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Lauryl Lactate, Disodium EDTA, Parfum, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 14720 та лишилась задоволена та як мама спокійна.
Аргументи чому саме цей гель:
– м’яка формула з пантенолом, гліцерином та токоферолом;
– для дітей віком від трьох років;
– делікатно, м’яко та дбайливо очищає шкіру дитини;
– не провокує сухість, стягнутість та лущення;
– має поживні, зволожуючі та пом’якшувальні властивості;
– вітамін Е забезпечує антиоксидантний захист;
– пантенол сприяє еластичності шкіри та процесам регенерації;
– гліцерин перешкоджає втраті вологи;
– гелева консистенція створює густу та ароматну піну;
– Смачний аромат;
Загалом що можу ще сказ ати, після використань в декілька раз погоджуюсь з більшості описаному. Цей гель майбуть стане улюбленим гелем для доньки. Знову лишилась задоволена....
Дякую за увагу....ЗАВЖДИ З ВАМИ
Коментарі (0)