Улюбл ений освіжувач повітря "Золота орхідея"
Ambi Pur Air Lenor Gold Orchid 🍨
Ambi Pur бренд, який робить чудові освіжувачі як для дому, так і авто. З ароматом Gold Orchid, я була вже знайома раніше, один із моїх улюблених ароматів, на жаль в Україні знайти товари цього бренду не легко, дуже рада, що знайшла на makeup, нехай навіть довелося трохи почекати на мою посилку з ЄС, це того однозначно стило ☺️
З освіжувачем повітря «Золота орхідея» від Ambi Pur ви з легкістю позбавите ваш дім від будь-якого неприємного запаху та зможете насолодитись невагомим квітковим ароматом. Інноваційна система спрею та оригінальний флакон забезпечують зручний та непомітний спосіб використання. Цей засіб діє дуже просто: його активні компоненти ловлять молекули запаху у повітрі, нейтралізують їх та усувають раз і назавжди. Такий освіжувач забезпечує ефективну роботу у будь-якому приміщенні: кухні, вітальні, санвузлі та коридорі.
Особливості Ambi Pur Air Lenor Gold Orchid:
- приємний і тривалий аромат;
- ефективно усуває неприємні запахи;
- створює атмосферу свіжості та комфорту у будь-якому приміщенні;
- простий у використанні;
- стильний дизайн флакона;
- ідеально підходить для використання вдома, в авто або офісі;
- виготовлений з врахуванням високих стандартів якості.
Мені дуже подобається дизайн цього флакона, він буває в обʼємі 185ml та 300ml
Аромат приголомшливий, він солодкий ванільний, при цьому не нудотний, не важкий, в ньому є якась свіжа нотка, можливо схоже як на кавунову, не по запаху, а ось така, що дає свіжість/водянистість аромату. У деяких парфумах з орхідеєю теж є ця легка свіжість, хто знає.
Так само аромат не хімозний, після його застосування не хочеться втекти до їх приміщення 😁, від нього не перить у горлі, не перехоплює дихання .
Освіжувач досить стійкий, на деякий час залишається в приміщенні, добре прибирає неприємні запахи.
Так само з цим же ароматом, я придбала ще дифузор у розетку, про нього теж скоро розповім, тому що теж дуже хотіла його, бо вже була знайома з його дією 😉
Також з ароматом Gold Orchid є ароматизатор для авто 🚘
Коментарі (0)