Ірина 🦋

Крем-суфле для тіла "Авокадо-Мигдальна олія"

В мне від українського 🇺🇦 бренду Tink вже був крем Mango & Milk Proteins Superfood For Body 🥭, про нього розповідала https://club.makeup.com.ua/post/42397/

Крем мені дуже сподобався, тому придбала ще з новим ароматом, один для себе, іншій для матусі ☺️

Склад Avocado & Almond Oil Superfood For Body містить екстракт авокадо 🥑, масло ши та олію солодкого мигдалю. Вони посилюють інтенсивну дію один одного, і надають засобу зволожувальних, живильних, регенерувальних та антивікових властивостей. Завдяки ним шкіра стає оксамитово м'якенькою, гладенькою та пружною.

Особливості Tink Avocado & Almond Oil Superfood For Body:

🥑 екстракт авокадо, багатий на вітаміни А, B, D, E, H, K, протеїни, мінерали, амінокислоти та фолієву кислоту, запускає в епідермісі процеси відновлення та оновлення;
🥑 масло ши насичує шкірний покрив вологою, вітамінами Е та F;
🥑 мигдальна олія, яка містить високу концентрацію ліноленової кислоти, вітамінів Е та F, гальмує процеси старіння;
🥑 має ніжну консистенцію з легким ароматом мигдалю, яка швидко всотується, дарує відчуття комфорту;
🥑 допомагає позбутися сухості, стягнутості та лущення;
🥑 захищає епідерміс від агресивних зовнішніх впливів та оксидативного стресу.

Упаковка: Пластикова баночка 250ml, на кришечці є захист від першого відкривання.

Зовнішній вигляд: Крем світло-фісташкового відтінку, середньої густоти, консистенція дуже ніжна легка, йогуртова.

Аромат: Дуже ніжний та приємний, мені подобається 🥰

Використання: Завдяки своїй текстурі крем легко наноситься, швидко вбирається, не залишає після себе ні жирності, ні липкості.

Робить шкіру ніжною та гладкою, аромат не на довго залишається на тілі.

Використовую його не тільки як крем для тіла, а й просто як крем для рук теж. Не скажу, що у мене шкіра занадто суха, тому мені в цілому вистачає зволоження від нього.

Крем є продажу ще з ароматами манго, кокос та гуава, можно підібрати на любий смак. За свою ціну крем відмінний, не гірше більш дорогих 😉

Огляд на пінний скраб для тіла Tink Superfood For Body Coconut & Vanilla 🥥 https://club.makeup.com.ua/post/42323/

08 січня, 2025
Ірина 🦋
08 січня, 2025