Anastasiiacurlypro

Маска I’m from з полином

Маска I’m from з полином

Маски I'm from стали справжнім бестселером. У них є кілька видів, зі скрабуючим часточками або як ця з полином.

Я уже маю вмивачку цієї серії з полином, тому готова була до цього аромату, але думаю, що комусь точно може не зайти.

Аромат тут дуууже травʼяний і насичений, пахне полином, а мені нагадує жахливий травʼяний чай у дитинстві, але я згодна потерпіти.

Написано, що тримати необхідно мінімум 20 хвилин, а максимум годину. Я тримаю 20 хвилин, бо на більше нема часу.

Текстура гелева, з часточками того самого полину, виглядає не дуже estetic, але, що не зробиш заради краси.

Обіцянок у маски безліч:очищення, зняття запалень, почервонінь, зміцнення епідермісу, живлення, зволоження.

Насправді склад у неї дуже хороший, там полин, екстракт солодки, центелла, розмарин, склад чудовий.

Змивається вона теплою водичкою легенько, часточки мʼякі тому не травмують шкіру. Мені сподобалось, що після неї шкіра дуже ніжна, мʼяка та очищена. У деяких місцях запалення дійсно стало менш вираженим. Шкіра стала прям оновленою. І мініатюрки вистачить з головою, щоб розпродувати продукт!

05 січня, 2025
Anastasiiacurlypro
05 січня, 2025