LN Pro Filler Lip Liner
Відтінок 108, мої враження ✨
Я нечасто використовую настільки сміливі кольори, але цей олівець буквально підкорив мене з першого штриха.
Відтінок 108 - це насичений червоний, глибокий і виразний, але водночас елегантний. Його можна використовувати як для контуру, так і для повного заповнення губ.
Текстура олівця дууже м’яка, кремова, через що він надзвичайно комфортний в нанесенні. Його легко точити, він не кришиться, тому завжди виглядає акуратно.
Стійкість окремо вразила. Я нафарбувала губи перед вечірнім виходом, він пережив і вечерю, і напої, залишаючись на місці до кінця вечора. Ідеально для довгих зустрічей або вечірок, де хочеться виглядати бездоганно.
Рекомендації для ідеального нанесення:
1. Підготувати губи перед нанесенням олівця: зробіть легке скрабування та зволожте їх бальзамом;
2. Окреслити природний контур губ, починаючи з центру верхньої губи, далі підкреслити центральну лінію нижньої губи і плавно з'єднайти всі лінії, слідкуючи за природною формою губ;
3. Заповнити всю поверхню губ олівцем. Він дає матовий ефект, але якщо хочеться трохи блиску, можна додати прозорий блиск лише в центр губ;
4. На завершення: якщо є нерівності, то за допомогою консилера і тонкої кисті підчистіти контур;
Для досягнення кращого результату, після етапу зволоження, раджу нанести невелику кількість тонального крему на губи, розтушувати його тонким шаром і злегка припудрити. Це забезпечить ідеальну базу для нанесення олівця.
Сміливо можу радити LN Pro Filler Lip Liner ❤️ Для мене від ідеальний, до того ж, ще і бюджетний)
Коментарі (0)