getejra

Рожевий парфумований крем для тіла з емолентами та екстрактом квітів

Давно заглядалась на цю рожеву пляшечку Perfumed Body Cream Magnetic Vibe і все не мала нагоди її придбати, а тут зірки склались - мені потрібен саме такий маленький формат в дорогу. Одразу хочу наголосити, як фанатка ароматів рожевої лінійки Dott Plum & Cedar - тут не він, теж класний і парфумований, тільки більш квітковий - але про це далі.

Цю міньку в 100 мл я планую взяти в поїздку на 3-х дівчат на 4 дні- якраз ідеальний формат, щоб не везти кожній з собою засоби, то ми вирішли розділити косметички (десь на днях покажу, що беру в свою). Його ідеально кинути з собою в рюкзак, щоб користуватись після басейну чи тренувань в залі.

Пакування тут мінімалістичне в стилі бренду, за що я їх і обожнюю: прозора пластикова пляшечка з сріблястою гвинтовою кришкою. Наклейки рожевого кольору як і засіб, який видно крізь пластик.

Склад: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglycerides, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glycerin, Myristyl Myristate, Glyceryl Glucoside, C12-15 Alkyl Benzoate, Centella Asiatica Extract, Trehalose, Serine, Sodium PCA, Inulin, Algin, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Panthenol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Charcoal Powder, Parfum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.

В складі є багато корисностей, за які нам подякує шкіра:

💟 містить гіалуронат натрію, гліцерин і трегалозу — компоненти, які чудово зволожують шкіру та допомагають утримувати вологу;

💟 олія жожоба, екстракти ромашки та азіатської центели додані до складу для повноцінного догляду з тривалим зволоженням, живленням і захистом;

💟 порошок деревного вугілля підтримує в нормі рН-баланс, відновлює захисний бар'єр, сприяє освітленню пігментних плям.

Текстура легша та менш щільна ніж батер цього ж бренду, легко розподіляється, швидко всотується, не залишаючи жирних слідів і відчуття липкості на шкірі.

Складна композиція розкривається поступово, щоразу новими та захопливими гранями:

💟 з чуттєвими початковими нотами троянди, жасмину та білого перцю;

💟 із середніми нотами пачулів і гваякового дерева, що допомагають розкрити багатогранність характеру;

💟 з базовими акордами солодкої ванілі, абрикоса та сандала.

Поєднання ніжного, чуттєвого, принадного аромату, легкої консистенції та дієвої формули робить його чудовим вибором для щоденного використання.

05 січня, 2025
getejra
05 січня, 2025