♡Oh My Gloss! Lip Oil від Rimmel♡
Рожевий блиск для губ мрії? Чи занадто дорога розкіш?💄
Коли мова заходить про догляд за губами, я завжди шукаю баланс між стилем, якістю та комфортом. Нещодавно в моїй косметичці з'явився "Oh My Gloss! Lip Oil" від Rimmel у відтінку 001 Pink Flush (який я отримала в подарунковому боксі від makeup club), і він справив на мене неоднозначне враження. Розповім, чому саме:
Що вразило найбільше? 💖
1. Дизайн, що закохує з першого погляду.
Його ніжно-рожевий флакон із стильним дизайном виглядає так, ніби створений спеціально для фотосесій у Instagram. Це косметичний аксесуар, який хочеться тримати на видному місці.
2. Зручний аплікатор.✨
Завдяки вдалій формі аплікатора, нанесення масла – це справжнє задоволення. Він розподіляє засіб рівномірно.
3. Ідеальне зволоження.💄
Засіб чудово зволожує губи, роблячи їх м’якими та доглянутими. Навіть у морозні дні я не відчувала дискомфорту.
4. Не липкий і дуже комфортний.💋
Чимало олій для губ мають недолік – липкість. Але Rimmel зуміли створити формулу, яка відчувається на губах дуже приємно.
5. Аромат солодкого мармеладу.🍬
Цей аромат – справжня насолода для шанувальників солодощів. Особисто мені він нагадує свіжий фруктовий мармелад, і це лише підсилює задоволення від використання.
6. Гарний блиск.🪩
Легкий рожевий відтінок додає губам природного сяйва. Ідеальний варіант як для щоденних образів, так і для вечірніх виходів.
7. Відсутність тестування на тваринах.🐰
Це значний плюс для всіх, хто обирає етичну косметику.
Але є й ложка дьогтю... 🤑
Ціна.
Як на мене, цей продукт трохи переоцінений. Попри всі його переваги, я не розумію, чому він коштує так дорого. Ймовірно, це питання брендингу, але на ринку є чимало бюджетних аналогів, які також добре доглядають за губами.
Чи варто купувати? 🤔
Якщо ви шукаєте стильний, якісний і приємний у використанні продукт, "Oh My Gloss! Lip Oil" стане чудовим вибором. Проте, якщо бюджет обмежений, можна розглянути більш доступні варіанти олій для губ.
Моя особиста оцінка: 8/10
Цей продукт справив на мене позитивне враження, але його вартість змушує замислитись.
А як щодо вас? Ви б витратили таку суму на цей продукт, чи надаєте перевагу бюджетним аналогам? Діліться враженнями у коментарях! 💬
Коментарі (0)