Strange Love

Red African Al Haramain Perfumes

Останнім часом арабська парфумерія завоювала серця багатьох, стала комерціалізованою та отримала більш європейське звучання. Для створення нових ароматів наймають французьких парфумерів, які створюють зрозумілу європейському споживачу продукцію. Однак, за потоком популярних і масових ароматів легко не помітити справжніх скарбів Сходу, які ще зберігають свою автентичність. Сьогодні поговоримо про справжнього представника арабської парфумерії - Red African від Al Haramain Perfumes.

Коли я вперше відчула аромат Red African від Al Haramain Perfumes, я була вражена його глибиною та багатогранністю. Це не просто парфуми, це справжня подорож у світ східної розкоші.

Консистенція парфумів – це щось середнє між медом та олією. Така густа текстура забезпечує неймовірну стійкість аромату. Для нанесення використовується спеціальний аплікатор, який допомагає дозувати аромат та рівномірно розподіляти його по шкірі. Після нанесення шкіра м'яка на дотик та зволожена.

З перших нот відчувається солодкий, тягучий аромат карамелі з легкими цитрусовими акцентами, що нагадують лимонний тарт. Наче на підложку з Crystal Love від Attar Collection нанесли кілька розпилень Lira від Xerjoff. Однак, Red African звучить більш насичено та глибше, з арабским акцентом.

Згодом аромат розкривається більш складними нотами. В базі я чітко відчуваю схожість з Dama Bianca від Xerjoff. Цей шляхетний фіалково-ванільний аромат важко переплутати. Red African вдало поєднує в собі солодкість початкових нот Lira та елегантну базу Dama Bianca, створюючи унікальну композицію.

Стійкість аромату просто вражає. Він тримається на шкірі протягом всього дня, а шлейф відчувається навіть через кілька годин після нанесення. Таке враження, що шкіра наскрізь просочується ним.

Red African – це справжня знахідка для любителів східної парфумерії. Аромат дуже багатогранний і розкривається по-різному на кожній шкірі. Я у ньому чую суміш кількох улюблених ароматів, особливо сильно здивувало звучання на 3-4 годину після нанесення, яке дуже нагадує мені Dama Bianca, проте ця дама точно потрапила в гарем!

05 січня, 2025
Strange Love
05 січня, 2025