Yustal

Закінчилось (січень, 2025)

Закінчилось (січень, 2025)

Сироватка для обличчя з амінокислотами та пептидами Eveline Face Therapy Proffesional Serum Shot Multi Peptydy. Я купувала її ще влітку з хорошою знижкою і це була моя повторна покупка цієї сироватки, це кремова сироватка, яка містить сік алое, пептиди, цераміди, амінокислоти та багато інших зволожувальних та корисних компонентів, склад в неї довгий. Вона має приємний рожевий колір та класний витончений запах, як бачите, у флаконі ще є трохи сироватки, але піпетка вже не дістає до неї. Її можна використовувати самостійно замість легкого крему або під улюблений крем, мені також подобалось використовувати її для шкіри навколо очей. Цей продукт я можу сміливо радити, але сама я її повторювати не планую через те, що в мене вже є амінокислоти в догляді у складі доглядового крему та інші сироватки на день та на ніч.

Сироватка з пребіотиками від українського бренду Sane ще не закінчилась, але я хочу віддати її подрузі з сухою шкірою для додаткового зволоження, тому що вона просто не вписується в мій догляд: на ніч я використовую потужні активи – аскорбінову кислоту або ретиналь, а в мене тонка та вразлива шкіра, хоч я і закриваю їх відновлювальним кремом, в ранковій рутині мені все одно ще потрібне заспокоєння шкіри, тому сироватка з центелою та пептидами від іншого українського бренду Hillary вписується краще, вона гарно справляється з заспокоєнням та відновленням.

З лосьйоном для тіла від Comex, якого не має на фото, тому що він на роботі, я також буду прощатись в сторону подруги. Я купила його, щоб використовувати замість легкого крему для рук на роботі і я спеціально замовила саме його, тому що вже пробувала цей продукт, однак цього разу в мене з часом розвинулась на нього алергія. Шкода, в нього приємна легка текстура, яка швидко всотується.

Іншій знайомій я хочу підкинути крем для рук від Sane, котрій згубила в косметичці і він лишився ледь початий, тому що вона пригощала мене новорічними смаколиками і я відповідно хочу пригостити її тим, що маю. Тепер в мене лишиться для рук тільки універсальний крем Farmstay з центелою та маленький крем з ароматом пряника від Shelly.

Про туш від Essence я вже й забула та от знайшла в косметичці, здається, вона вже зіпсувалась. Я проміняла її на Heimish ще до того як в неї вийшов термін для використання після відкриття і це було чудовим рішенням, тому що хоч виробник і зазначає, що ця туш змивається теплою водою, в мене вона так не змивалась, а термотуш Хейміш змивається спокійно водою під час вмивання обличчя, я навіть не розчиняю її попередньо нічим. Цікаво, що коли я читала відгуки на іноземних ресурсах на туш Essence ще перед покупкою вони були різні: в когось туш змивалась, в когось ні.

Закінчився розкішний крем для рук поживний з діктамелією і вітаміном Е BIOselect Olive Hand Cream Rich Texture. Дуже він мені подобався, оскільки це поживний крем, він не давав сильного зволоження, але екстракт рослини діктамо, критської материнки, в ньому гарно загоював тріщини та дбав про цілісність шкірного покриву. Крем має приємний аромат рослин, гарно та достатньо швидко всмоктується, він лишає дещо жирний фініш, тому мені подобалось використовувати його на ніч. Такий крем можна сміливо брати собі або на подарунок.

Ще один крем для рук, котрий закінчився, – "Екстразволоження шкіри" Beauty Derm Skin Care Hydro Boost Ceramide Complex. Непоганий крем, приємно пахне, швидко вбирається, я використовувала його для зволоження шкіри рук вдень, за свою вартість дуже гідний продукт, не виключено, що повторюватиму.

Пора закінчувати і шампуні, залишки яких я бережу як пам’ять про хороше, що в мене було. Безсульфатний шампунь з діктамелією від BIOselect це дещо прекрасне, він гарно пахне травами, добре піниться, делікатно очищує, не пересушує волосся по довжині, особливо рекомендую спробувати, якщо у вас суха шкіра голови.

Шампунь з кетоконазолом від Біокон це мій маст-хев, тому що ефективність кетоконазолу проти лупи підтверджена клінічно. Цей шампунь цієї весни позбавив мене від проявів себорейного дерматиту на обличчі та шкірі голови, після лікування його потрібно використовувати для профілактики лупи 1 раз на тиждень, що я як більшість людей лінувалась робити, але з приходом зими бачу, що треба. Коли закінчиться цей флакон я повторно придбаю його ж.

Буквально на пару разів лишилось зубної пасти для зниження чутливості зубів від Biorepair, це була перша паста цього виробника, котру я спробувала, й вона вразила мене своєю ефективністю, чутливість зубів дійсно істотно зменшилась, паста має невеликий розхід та приємний смак, також мені сподобався сам тубус, котрий зроблено з такого пластику, що паста використовується вся до кінця. Ця паста має дуже низький ступінь абразивності та не пошкоджує емаль, зараз я використовую дві інші пасти цього ж виробника: для захисту ясен та від карієсу, задоволена всіма. Дорого, але ефективно.

Зовсім трошечки в мене лишилось крему для гоління від Barbers за яким я щиро сумуватиму. Цей крем так гарно пахне, що я відкрила його для фото суто щоб ще раз понюхати й запам’ятати цей запах. Він дає гарне ковзання бритви та гоління без подразнень. Прекрасний крем, хто ще не пробував голитись з кремом, особливо з цим, ви багато втрачаєте.

На щастя, наче більше нічого поки не закінчується, бо як казала тьотя Соня із Одеси: "Купувати не важко, важко тільки платити".

Оффтоп:

Грудень став для мене рекордним місяцем за кількістю переглядів за весь час ведення блогу. Мені дуже приємно, що мої дописи знаходять своїх читачок. Настрочити 23 дописи в комбінації з повноцінною роботою було непросто, але ж куди я без Клубу? Не дивно, що мама сміється, коли я кажу їй, що писатиму значно менше, і відповідає мені: “Десь я це вже чула”.

Останнім часом я помічаю, що хочеться простоти та зрозумілості в догляді, гардеробі та інтер’єрі, в стосунках, тому порожні баночки й те, що на полиці всього стає менше, мене дуже радують. Чи змінилось ваше ставлення до догляду за попередній рік?

05 січня, 2025
Yustal
05 січня, 2025