Інна ✨

Парфумована вода Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Отримала від клубу у подарунковому боксі мініатюру аромату парфумованої води Narciso Rodriguez For Her Pure Musc. Взагалі нічого про нього не знала і не очікувала багато. Тож нанесла 31 грудня перед спортзалом для настрою та пішла собі на останні тренування у 2024 році. Та як же я була здивована цім ароматом! Він такий красивий! Жіночний, пудровий, квітковий - все, що я люблю! Дуже мені сподобався та цікаво розкрився на морозному повітрі.

Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Жасмин

Нота серця: Мускус

Кінцева нота: Амбра, Кашмеран, Пачулі

Аромат заявлен як мускусний, шипровий та квітковий - але я взагалі не відчуваю того неприємного мускусу, якій часто показує себе наприкінці дня, коли парфуми вже майже нічим не пахнуть зі шкіри. Стійкість гарна, навіть просто зі шкіри я його відчувала впродовж всієї ночі, хоча на мені зазвичай погано тримаються аромати і дуже швидко злітають.

Мені хотілось легкості, жіночності, солодкий пудрової квітковості - і все це я отримала від Narciso Rodriguez For Her Pure Musc! Він чудово підійшов меня під образ та створив просто чарівний настрій) Хочу обов'язково придбати флакон!

06 січня, 2025
Інна ✨
06 січня, 2025