Zirka_D.

Враження про подарунковий бокс від Lamel

Я безмежно вдячна MUC та Lamel за такий чудовий подарунок, який додасть фарб у мої макіяжі і дасть мені можливість частіше приймати участь у подібних конкурсах.

Подарунок упакований в брендову яскраву коробочку Lamel.

Всередині коробки на мене очікувало здивування, адже тут було аж 8 різних відтінків гелевих олівців для очей і дві олійки-тінт у двох відтінках. Наповнення дійсно дуже яскраве і дуже гарне.

Кольори олівців:

-402- рожевий

-403- зелений

-404- жовтий

-405- фіолетовий

-406- помаранчевий

-408-синій

-409-кораловий

-410-схід сонця.

Пігментація кольорів олівців просто неймовірна, кольори насичені і яскраві.

Малювати стрілочку ними виявилось дуже легко, грифель мʼяко і плавно наносить колір.

Крім того, ці гелеві олівці ну дуже стійкі, змити їх звичайною міцеляркою від Simple для мене було дуже складно. Я практично не користуюсь, точніше раніше не користувалася, стійкими продуктами, тому і змиваю звичайний свій денний макіяж простою міцеляркою. Можливо бальзами для очищення або двохфазні міцелярки впораються дуже швидко, але я їх не маю, тому не можу порівняти. Але ж ми тут говоримо про стійкість, саме головне, що вона тут чудова.

На фото показую свотчі олівців, а також пробні стрілочки. Подивіться, яке плотне нанесення в чудова пігментація.

Мені дуже сподобались ці кольорові гелеві олівчики і залюбки буду їх використовувати у макіяжах.

А тепер хочу розповісти детальніше про олійки.

LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil

Ці флакони такі милі, рожеві прям дівчачі-дівчачі.

Відтінок 403 Watermelon трохи світліший за 404 Berry ice, тому другий дає інтенсивніший тінт.

Мені дуже сподобалось, що на відміну від блисків для губ, олія не має липкості і приємна на губах. А в додачу ще тінтує, тобто дає рожевий відтінок губам, інтенсивність залежить від відтінку.

Олійки мають приємний аромат, мені нагадує фруктово-ягідні жуйки.

Аплікатор дуже цікавої форми з отвором посередині і трохи загнутий, для нанесення зручний, але працювати треба акуратно, якщо нанести за межі губи, то може зробити рожевий відтінок за межами губ, це ж тінт☺️

Ці олії дуже класно виглядають у комбо з олівцем і тут вже маючи межу губ, не помилишся в нанесенні.

Мені дуже сподобався подарунковий бокс, я залюбки буду використовувати яскраві олівці і ці олійки.

Не бійтесь експериментувати і додайте фарб у свої будні♥️

06 січня, 2025
Zirka_D.
06 січня, 2025