Враження про подарунк овий бокс від Lamel
Подарунок за участь у конкурсі #snakemakeup2025
Я безмежно вдячна MUC та Lamel за такий чудовий подарунок, який додасть фарб у мої макіяжі і дасть мені можливість частіше приймати участь у подібних конкурсах.
Подарунок упакований в брендову яскраву коробочку Lamel.
Всередині коробки на мене очікувало здивування, адже тут було аж 8 різних відтінків гелевих олівців для очей і дві олійки-тінт у двох відтінках. Наповнення дійсно дуже яскраве і дуже гарне.
Кольори олівців:
-402- рожевий
-403- зелений
-404- жовтий
-405- фіолетовий
-406- помаранчевий
-408-синій
-409-кораловий
-410-схід сонця.
Пігментація кольорів олівців просто неймовірна, кольори насичені і яскраві.
Малювати стрілочку ними виявилось дуже легко, грифель мʼяко і плавно наносить колір.
Крім того, ці гелеві олівці ну дуже стійкі, змити їх звичайною міцеляркою від Simple для мене було дуже складно. Я практично не користуюсь, точніше раніше не користувалася, стійкими продуктами, тому і змиваю звичайний свій денний макіяж простою міцеляркою. Можливо бальзами для очищення або двохфазні міцелярки впораються дуже швидко, але я їх не маю, тому не можу порівняти. Але ж ми тут говоримо про стійкість, саме головне, що вона тут чудова.
На фото показую свотчі олівців, а також пробні стрілочки. Подивіться, яке плотне нанесення в чудова пігментація.
Мені дуже сподобались ці кольорові гелеві олівчики і залюбки буду їх використовувати у макіяжах.
А тепер хочу розповісти детальніше про олійки.
LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil
Ці флакони такі милі, рожеві прям дівчачі-дівчачі.
Відтінок 403 Watermelon трохи світліший за 404 Berry ice, тому другий дає інтенсивніший тінт.
Мені дуже сподобалось, що на відміну від блисків для губ, олія не має липкості і приємна на губах. А в додачу ще тінтує, тобто дає рожевий відтінок губам, інтенсивність залежить від відтінку.
Олійки мають приємний аромат, мені нагадує фруктово-ягідні жуйки.
Аплікатор дуже цікавої форми з отвором посередині і трохи загнутий, для нанесення зручний, але працювати треба акуратно, якщо нанести за межі губи, то може зробити рожевий відтінок за межами губ, це ж тінт☺️
Ці олії дуже класно виглядають у комбо з олівцем і тут вже маючи межу губ, не помилишся в нанесенні.
Мені дуже сподобався подарунковий бокс, я залюбки буду використовувати яскраві олівці і ці олійки.
Не бійтесь експериментувати і додайте фарб у свої будні♥️
Коментарі (0)