Тонер з комбучею та гіалуроновою кислотою Top Beauty
Бюджетний тонер від українського виробника
Я в захваті. Користуюсь вже місяць, двічі на день. Класно зволожує та заспокоює мою чутливу, схильну до сухості шкіру.
Тонер двофазний, перед застосуванням треба збовтати. Приємна, трохи олійна консистенція, за кольором та відчуттям - ніби чорний чай з молоком :) Тонер гарно зволожує шкіру, відразу після нанесення шкіра трохи липка, сяйна. При цьому немає відчуття зайвого або плівки на обличчі. Має делікатний, косметичний аромат, ледь його відчуваю у момент нанесення. Закриваю зволожуючичим кремом чи SPF, пробувала і без, в якості бази під макіяж - все чудово.
Повний перелік інгридієнтів знайшла тільки на самому пакуванні.
Склад: вода, олія арганова, олія жожоба, каприлік каприкові тригліцириди, гліцерин, екстракти - ромашки, зеленого чаю, гвоздики, календули, ламінарії, огірка, софори японської, гідролізат протеїнів пшениці та вівса, екстракт ячменю, молочна кислота, сіль, сорбітан каприлат, бензойна кислота, пропандіол, бетаїн, сакхароміцес/ксілінум/чорний чай фермент, екстракти маку посівного, хвоща, волошки, жимолості, арніки, гідролізат протеїнів злакових, колаген, тріцетеарет-4 фосфат, дікапріліл карбонат, д-пантенол, віддушка, гідроксіетилцелюлоза, гіалуронат натрію, триетаноламін, СІ 27195, СІ 44090.
Спочатку склад мене трохи збентежив, переймалась чи не буде камедонів. Але по факту - шкіра стала навпаки чистішою.
Виробляється ТМ Top Beauty у Дніпрі, об'єм 200 мл, термін придатності після відкриття - 12 міс. Купляла з невеличкою знижкою за 270 грн.
Для мене це дійсно топовий продукт за бюджетну ціну. Наразі вивчаю асортимент бренду, хочеться спробувати щось ще :)
Коментарі (0)