kytsia_plaksiika

Доглядові пусті баночки грудня 2024

Доглядові пусті баночки грудня 2024

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від кількох продуктів, які я завершила в кінці 2024-го. Розповім про їхні плюси і мінуси, а також про те, чи буду я купувати їх знову.

1. Lipikar Baume AP+M Light (La Roche-Posay) Перший засіб, який хочу відзначити, — це крем-бальзам для обличчя та тіла від La Roche-Posay. Після використання шкіра зволожена, гладка і без шелушінь. Особливо зручно, що крем не залишає жирної плівки й швидко вбирається. Пакування, не дуже зручне, оскільки кришка відлетіла ще на початку використання. Але засіб мені сподобався, що я навіть розрізала упаковку, щоб витягти залишки. Задоволена результатом і обов'язково куплю знову.
  2. Парфумований крем-гель для душу Tesori d'Oriente (білий мускус) Це справжня насолода для тіла та душі! Крем-гель для душу з білим мускусом — один із найкращих засобів для душу, якими я користувалася останнім часом. Аромат просто неймовірний, він створює атмосферу спа-процедур у ванній. Після миття шкіра не стягується. Аромат, на жаль, не зберігається довго на тілі. Упаковка у вигляді металевої банки без дозатора, що може бути незручним, адже потрібно вручну виливати засіб, але, попри це, я обов’язково куплю його знову.
  3. Ультраконцентрована сироватка для обличчя La Roche-Posay Effaclar Serum Це вже моя друга пляшечка цієї сироватки, і я можу сказати, що вона дійсно працює. Завдяки ефекту пілінгу сироватка зменшує запалення, зменшує пори і покращує текстуру шкіри. Я помітила, що чорних цяток стало менше, а колір обличчя вирівнявся. Але є один нюанс: сироватка може трохи сушити шкіру при частому використанні, тому я рекомендую використовувати її не щодня. Я обов'язково куплю ще, але, мабуть, ближче до осіннього періоду.
  4. Bema Cosmetici Relife Lemon & Mint Body Lotion Лосьйон для тіла з лимоном і м'ятою від Bema Cosmetici — легкий засіб без жирної текстури, який не залишає липкості. Його запах приємний, але не надто яскравий. Я не зовсім задоволена результатом, адже не відчула того зволоження, яке я б хотіла. Пошукаю інші варіанти для зволоження шкіри тіла, тому цей лосьйон не планую повторювати. Порекомендуйте мені класний продукт для зволоження шкіри тіла.
  5. Натуральний гель для вмивання Comex Ayurvedic Natural (для жирної та комбінованої шкіри) Цей засіб для вмивання мені не підійшов. Моя шкіра жирна і схильна до висипань, тому я очікувала, що гель добре очищатиме і балансуватиме шкіру. Однак він сильно пересушує, і, хоча очищення справді ефективне, після його використання шкіра стає надто стягнутою. Гель має приємний трав'яний запах і добре піниться, тому я не можу сказати, що це прям поганий продукт, але для моєї шкіри він не підходить.

Хоча не всі продукти мене вразили, я вже знаю, які з них повторю точно, а яким шукатиму альтернативи. Надіюсь, мій досвід буде корисним!

06 січня, 2025
kytsia_plaksiika
06 січня, 2025