Доглядові пусті баночки грудня 2024
Пусті баночки грудня 2024: що спробувала і чим залишилася задоволена?
Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від кількох продуктів, які я завершила в кінці 2024-го. Розповім про їхні плюси і мінуси, а також про те, чи буду я купувати їх знову.
- Lipikar Baume AP+M Light (La Roche-Posay) Перший засіб, який хочу відзначити, — це крем-бальзам для обличчя та тіла від La Roche-Posay. Після використання шкіра зволожена, гладка і без шелушінь. Особливо зручно, що крем не залишає жирної плівки й швидко вбирається. Пакування, не дуже зручне, оскільки кришка відлетіла ще на початку використання. Але засіб мені сподобався, що я навіть розрізала упаковку, щоб витягти залишки. Задоволена результатом і обов'язково куплю знову.
- Парфумований крем-гель для душу Tesori d'Oriente (білий мускус) Це справжня насолода для тіла та душі! Крем-гель для душу з білим мускусом — один із найкращих засобів для душу, якими я користувалася останнім часом. Аромат просто неймовірний, він створює атмосферу спа-процедур у ванній. Після миття шкіра не стягується. Аромат, на жаль, не зберігається довго на тілі. Упаковка у вигляді металевої банки без дозатора, що може бути незручним, адже потрібно вручну виливати засіб, але, попри це, я обов’язково куплю його знову.
- Ультраконцентрована сироватка для обличчя La Roche-Posay Effaclar Serum Це вже моя друга пляшечка цієї сироватки, і я можу сказати, що вона дійсно працює. Завдяки ефекту пілінгу сироватка зменшує запалення, зменшує пори і покращує текстуру шкіри. Я помітила, що чорних цяток стало менше, а колір обличчя вирівнявся. Але є один нюанс: сироватка може трохи сушити шкіру при частому використанні, тому я рекомендую використовувати її не щодня. Я обов'язково куплю ще, але, мабуть, ближче до осіннього періоду.
- Bema Cosmetici Relife Lemon & Mint Body Lotion Лосьйон для тіла з лимоном і м'ятою від Bema Cosmetici — легкий засіб без жирної текстури, який не залишає липкості. Його запах приємний, але не надто яскравий. Я не зовсім задоволена результатом, адже не відчула того зволоження, яке я б хотіла. Пошукаю інші варіанти для зволоження шкіри тіла, тому цей лосьйон не планую повторювати. Порекомендуйте мені класний продукт для зволоження шкіри тіла.
- Натуральний гель для вмивання Comex Ayurvedic Natural (для жирної та комбінованої шкіри) Цей засіб для вмивання мені не підійшов. Моя шкіра жирна і схильна до висипань, тому я очікувала, що гель добре очищатиме і балансуватиме шкіру. Однак він сильно пересушує, і, хоча очищення справді ефективне, після його використання шкіра стає надто стягнутою. Гель має приємний трав'яний запах і добре піниться, тому я не можу сказати, що це прям поганий продукт, але для моєї шкіри він не підходить.
Коментарі (0)