khoroshaeva

Тональна основа, яка дбає про шкіру)

Всім привіт✌️

Я покладала великі надії на тональну сироватку Max Factor Miracle Pure, адже звичайна сироватка з цієї серії стала одним із моїх фаворитів 2024 року. В принципі, тон не розчарував, але, на жаль, відтінок і мені не підійшов. Проте, хочу більш детально розповісти про цей продукт, роблячи акцент на Дизайн флакона з тональною сироваткою виглядає привабливо, але є кілька нюансів. Скляна піпетка, незважаючи на свою елегантність, не завжди справляється зі своїм завданням через рідку текстуру продукту. Обмежувач на флаконі, на жаль, виявився більше декоративним елементом, ніж функціональним. Загалом, пакування досить зручне, але має деякі недоліки.його позитивні сторони 👇

Тон представлений у акуратному, скляному флаконі. Кришка з вбудованою піпеткою, щільно закривається і не прокручується. Загалом, пакування зручне, але має деякі недоліки:

• Обмежувач на флаконі, на жаль, виявився більше декоративним елементом, ніж функціональним.
  • Скляна піпетка не завжди справляється зі своїм завданням та може текти, мабуть через рідку текстуру продукту.

Об'єм: 30 мл, витрата економічна.

• Консистенція: легка та доволі рідка, щось середнє середнє між сироваткою та дуже легким кремом. Вона ніжна на дотик, без липкості, жирності та олійності.
  • Аромат: насичений, фруктово-косметичний, приємний. Тішить, що відчувається тільки при нанесенні.

60-80 - Light to Medium - це середній бежевий колір з дуже теплим підтоном, я б навіть сказала, що помаранчевим. Для моєї шкіри цей відтінок прям темний, але якщо казати загально, то він дійсно середній).

Звичайно, що він не підійде білосніжкам, скоріше дуже смуглявим дівчаткам.

Сам тон мені сподобався, тому я спробувала змішати його з найсвітлішим тоном у своїй косметичці, щоб отримати більш підходящий відтінок. В приміщенні результат виглядав непогано, але на вулиці він все одно був занадто темним і помаранчевим😢.

* Дівчатка вже писали про аджастер, але я не бачу сенсу витрачатися на нього, краще вже купити новий тон у потрібному відтінку, я б обрала для себе відтінок 10-30 - Fair).

Я наношу тон на руку, трошки розмішую його, щоб текстура стала більш щільнішою, а потім переношу на шкіру.

Тон дуже легенький, він рівномірно розподіляється, не западає в пори та не підкреслює текстуру шкіри, сухість та лущення, не створює ефекту маски.

Текстура лежить наче друга шкіра, максимально комфортно та невагомо.

Покриття: майже прозоре, він добре вирівнює тон шкіри, але майже не маскує недоліки.

Фініш: природний, свіжий і легкий, у стилі clean makeup.

Стійкість: тон добре тримається 6-8 годин, не скочується та не провокує активної работи сальних залоз. Не окислюєтьс протягом дня, а також не вступає у конфлікт з іншою декоративною косметикою.

* Я чесно проходила з ним цілий день, бо працюю з дома, тому могла дозволити собі ходити трошки помаранчевою). А ще я зняла з ним новорічне відео, коли змішувала з більш світлим відтінком. Ось відео: https://club.makeup.com.ua/looks/60719/.

Тож мені вдалося потестувати його як слід)

Про догляд:

Крім декоративної функції тон дійсно трошки доглядає за шкірою. Протягом дня шкіра зволожена, має приємне сяйво і найцікавіше - він дійсно заспокоює запалення, не прям лікує їх, але знімає почервоніння. Цей ефект мене дуже приємно вразив).

Зазвичай після тону можна отримати небажаний підшкірник, а тут все навпаки - magic🤣

• Дуже легкий, натуральний фініш, який лежить наче друга шкіра.
  • Абсолютно комфортне та невагоме покриття.
  • Добре вирівнює тон шкіри.
  • Має доглядові властивості: зволожує, надає сяйва та заспокоює.
  • Гарна стійкість.
  • Не окислюється протягом дня.

До недоліків можу віднести:

• Майже прозоре покриття, тобто він мінімально маскує недоліки, тож підійде не для всіх.

Загалом, мені дуже сподобався цей продукт, я з задоволенням користувалася б ним влітку, тому думаю, що куплю у іншому відтінку, бо за дією він справді чудовий.

Дякую за увагу💕

06 січня, 2025
khoroshaeva
06 січня, 2025