Parisa Cosmetics: Sweet Paradise Kiss Lip Oil
Чи вдалося Parisa повторити Rhode?
Привіт-привіт! Жодного негативу — тільки чесні враження! Як завжди, миру та любові всім-всім-всім 🩷
Сьогодні хочу розповісти про блиск-олійку для губ Parisa Cosmetics Sweet Paradise Kiss Lip Oil у відтінку 05 Chocolate. Це була моя спроба знайти аналог бальзаму Rhode від Гейлі Бібер у красивому шоколадному відтінку.
Відтінок 05 — дуже красивий і універсальний. Він має темний шоколадний відтінок, який підійде багатьом. Колір досить пігментований, але його можна контролювати: нанести зовсім трішки або, навпаки, достатньо для яскравого акценту.
Формула блиску мені сподобалася: він не надто липкий, наноситься рівномірно та комфортно тримається на губах. Без контурного олівця виглядає ніжно, трішки заціловано. А якщо додати олівець — можна отримати більш виразний образ.
Ще один плюс — відсутність сильного запаху. Я не люблю, коли аромат занадто нав'язливий.
Склад:
Water, Acrylates Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, CI 77891.
Склад блиску-олійки доволі простий, із мінімумом інгредієнтів. У складі є зволожувачі (Propylene Glycol, Caprylyl Glycol), але олій немає. Ось така олійка без олії.
Цей продукт декоративний, але трішки зволожити губи він зможе.
Що мені сподобалося:
- Догляд: Завдяки гіалуроновій кислоті губи залишаються зволоженими. Це особливо важливо в зимовий період.
- Відтінок: Дуже гарний і насичений — саме через нього я вирішила придбати цей блиск.
Що мені не сподобалося:
- Незручний аплікатор: Він занадто великий, тому без дзеркала нанести продукт складно. Часто доводиться видаляти зайву кількість блиску.
Підсумок:
Блиск-олійка від Parisa Cosmetics не перевершив бальзам Rhode, але як декоративний продукт заслуговує уваги. Губи виглядають доглянутими, гладенькими, і носити його комфортно. Мені сподобався відтінок, але я все ж планую пошукати інші альтернативи.
Оцінка: 4/5
Дякую за увагу, сподіваюся, вам сподобалося читати. А я тікаю тестувати інші бюджетні українські бренди! Буду рада порадам та рекомендаціям на цю тему 🩷
Коментарі (0)