Escada Desire Me
Два флакони парфумів Escada Desire Me
Чому я придбала ці парфуми? Дочка прочитала у якійсь неймовірно модній книзі, що у дівчини на полиці обов'язково має бути парфум, який пахне шоколадом. На той час у описі парфуму значилось, що вони пахнуть шоколадом. Однак, при купівлі виявилось, що запах неймовірно цитрусовий, ніякого шоколадного аромату немає і близько. Насправді, на момент покупки я навіть була рада, що вони такі свіжі та приємні, адже хто не любить цитрусові.
Зараз їх вже немає на сайті у продажу, проте є інші парфуми фірми Escada. Пройшов деякий час, і мені здалося, що запах змінився на якийсь солодко-медовий, у той же час залишивши при собі тонку ноту цитрусового аромату.
Окремо треба розповісти про флакон роллер, який ніколи в житті я не бачила ніде у інших парфумів. Він неймовірно зачаровує своєю оригінальністю. Так, виглядає неординарно, незвичайно, лише для однієї людини, задля збереження норм гігієни. Однак, не дивлячись на це я все ж таки віддаю перевагу розпилювачам, вони створюють кращий аромат, який можна ніби одягнути на себе. Не тому, що я користуюсь парфумами разом з дочкою, просто вони створюють неймовірний шлейф.
Неймовірні шоколадні аромати, які вдалося знайти це Landor Choko Dark та Rebellion Tucana. Проте, їх вже немає у продажу на цьому сайті :( Спробую знайти якийсь інший шоколадний аромат.
Коментарі (0)