Tania

Escada Desire Me

Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me
Escada Desire Me

Чому я придбала ці парфуми? Дочка прочитала у якійсь неймовірно модній книзі, що у дівчини на полиці обов'язково має бути парфум, який пахне шоколадом. На той час у описі парфуму значилось, що вони пахнуть шоколадом. Однак, при купівлі виявилось, що запах неймовірно цитрусовий, ніякого шоколадного аромату немає і близько. Насправді, на момент покупки я навіть була рада, що вони такі свіжі та приємні, адже хто не любить цитрусові.

Зараз їх вже немає на сайті у продажу, проте є інші парфуми фірми Escada. Пройшов деякий час, і мені здалося, що запах змінився на якийсь солодко-медовий, у той же час залишивши при собі тонку ноту цитрусового аромату.

Окремо треба розповісти про флакон роллер, який ніколи в житті я не бачила ніде у інших парфумів. Він неймовірно зачаровує своєю оригінальністю. Так, виглядає неординарно, незвичайно, лише для однієї людини, задля збереження норм гігієни. Однак, не дивлячись на це я все ж таки віддаю перевагу розпилювачам, вони створюють кращий аромат, який можна ніби одягнути на себе. Не тому, що я користуюсь парфумами разом з дочкою, просто вони створюють неймовірний шлейф.

Неймовірні шоколадні аромати, які вдалося знайти це Landor Choko Dark та Rebellion Tucana. Проте, їх вже немає у продажу на цьому сайті :( Спробую знайти якийсь інший шоколадний аромат.

06 січня, 2025
Tania
06 січня, 2025