The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
Дієвий кислотний пілінг
🥰Веган
🥰Не тестувався на тваринах
Пакування
Лаконічний дизайн, хороша піпетка, але от кришечка через свою ребристість може трошки причинити болю при відкручуванні 🥲
Текстура + запах
Доволі рідкий, може капати на меблі при нанесенні, але він не фарбує. Наноситься легко, пощипує одразу. Запах кислот)) трошки їдкий, але або звикаєш, або він пропадає швидко. А ще плюс за крутий колір)) хоча й ним можна перелякати, виглядає, наче шкіра злізла з обличчя
Склад
Багатий на ексфоліанти очищення, зволоження.
Детальніше:
Активні інгредієнти
1. Glycolic Acid відлущує шкіру, розчиняючи зв’язки між ороговілими клітинами. Допомагає оновлювати шкіру, зменшувати пігментацію та вирівнювати тон.
2. Salicylic Acid проникає в пори, очищаючи їх від надлишку себуму та зменшуючи запалення. Підходить для боротьби з акне.
3. Lactic Acid відлущує, додатково зволожує шкіру, працює більш м’яко, ніж гліколева кислота.
4. Tartaric Acid та Citric Acid - допоміжні AHA, які покращують відлущуючий ефект та діють як антиоксиданти.
Заспокійливі компоненти
5. Aloe Barbadensis Leaf Water заспокоює шкіру, зменшує подразнення та зволожує.
6. Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract антиоксидант із заспокійливими властивостями, зменшує почервоніння.
7. Panthenol заспокоює шкіру, знімає подразнення та сприяє загоєнню.
Зволожуючі компоненти
8. Sodium Hyaluronate Crosspolymer - стабільна форма гіалуронової кислоти, яка ефективно зволожує шкіру.
9. Glycerin - один із найкращих зволожуючих компонентів, що утримує вологу в шкірі.
10. Propanediol, Pentylene Glycol та Caprylyl Glycol - зволожувачі та пом’якшувачі шкіри, які також покращують проникнення активних інгредієнтів.
Тож,
Цей пілінг має добре збалансований склад, що поєднує ефективні кислоти, заспокійливі та зволожуючі інгредієнти. Однак, важливо вводити його поступово і в цілому бути обережним - високий відсоток кислот. СПФ обовʼязково
Для чутливої шкіри, або тої, що не звикла до кислот, він може бути агресивним.
Зараз яйого використовую двічі на тиждень по 10 хв перед сном (до цього вводила поступово + моя шкіра звикла до кислот та активів), після я наношу гель алое та зволожувальний крем, ніяких активів.
Після пілінгу шкіра свіжіша, постакне світлішають, почервоніння зменшуються і проходять швидше, текстура шкіри більш гладка. Мені він дуже подобається, я бачу результат, періоду адаптації у мене не було, одразу пішло лікування. Але я регулярно використовую активні засоби.
Я пробувала різні домашні пілінги, але цей - це топ, до нього повертаюсь і буду повертатись
Коментарі (0)