Розпаковка подарунк ів від моїх красунь
Хвастаюсь 😁
В грудні у мене було День народження і через роботу все не доходили руки виставити допис.
Але таку красу не можу не показати, тим більше ,що дівчата старалися ,та підібрали подарунки під мої вподобання ❤️
Це нереально приємно 🥹
Хочу подякувати вам за такі прекрасні подарунки,ви мене балуєте😂
P.s Солодощі, звістно, не дожили до зйомки розпаковки 😂
krislemly робить дуже красиві та естетичні предметні фотографії з косметичною, на які я довго залипала.
І одного разу ,я написала дівчатам,що теж вже давно таку хочу🤪
Кріс це запамʼятала і подарувала мені таку милу,пухнасту косметичку🥹
Також в коробці була пінка для душу від Rituals The Ritual of Sakura ,з шикарним ароматом та пухнаста біла резиночка для волосся 🤗
Чарівна Vikulyk здивувала мене набором Lancome Hypnose😍
Я не очікувала його побачити ,бо на пошті мені писало що їде «Набір для шугарінга»😂
Але,враховуючи ,що на її подарунок на пошті я вказала «Тазік для ніг» …то ,Віка, 1:1 🤣
Я ,доречі ,ніколи не користувалась декоративними і доглядовими засобами від цього бренду. Тож одразу буде змога спробувати двофазний засіб для зняття макіяжу,туш та крем з ефектом сяйва для догляду за шкірою навколо очей ❤️
Неочікувана посилочка від милої saybeautyk ❤️
В якій був аромат від Avenue Des Parfums Lovely Girona він дуже схожий на Moschino i love love ,дуже люблю цей аромат особливо влітку🥰
Також, Карина поклала мені пробнички нових для мене ароматів Jeanne Arthes Boum Do Brasil та Extra vega та гелю для вмивання від бренду Kosia,шкарпетки для педикюру від Shelly та філер для волосся з гіалуроновою кислотою від Joko Blend❤️
Красуня Hanna Domashenko теж запамʼятала про косметичку 🥹
Але пішла далі,купила мені щей капці в колір косметички❤
Тепер я модна ходжу по квартирі 😁
Також в коробочці був гель для душу Douglas Collection Home Spa туш Eveline Cosmetics Wonder Match Volume Mascara ,та підводка Eveline Cosmetics Variete Eyeliner у неймовірно гарному відтінку 03 - Chameleon 😍
Моя чарівна ельфійка ,провідник у світ парфумерії і просто краща подруга Alina_Demchenko ❤️
Здійснила ще одну мою маленьку мрію 🥹
Я дуже давно хотіла придбати кольорову палетку Beauty Bay ,хоча б на 9 кольорів,а Аліна вирішила шикануть і купила мені одразу на 42 відтінки 😱
Цей подарунок викликав у мене сильні почуття здивування при розпаковці 😂
(Я могла б описати це одним словом ,але тут не можна вживати ненормативну лексику😂)
Я поки що нею любуюсь ,засвотчила пару відтінків ,пігментація звісно шикарна🔥
Також, Аліна знає,що я із тих людей ,які люблять Tiziana Terenzi Kirke і подарувала одразу 2 аромати схожих на нього Lattafa Perfumes Ana Abiyedh і Lattafa Perfumes Confidential Private Gold
Перший свіжий ,літній, другий більш солодкий і шлейфов ий 🥰
Особливо золотим люблю пшикатись на роботу 😁
І щоб я мала більш відпочивший ,засмаглий вигляд ,Аліна поклала мені автозасмагу від Dove Medium to Dark.
Правда на обличчя я ще не ризикую мазати ,чекаю коли буде два вихідних підряд.
Знаю ,що все буде норм ,але на підсвідомості боюсь,що буду як Роберт Дауні-молодший в фільмі «Грім у тропіках»🤣
Ну крч Аліна ,за такі подарунки ,обнял приподнял в носик поцеловал 😂
Коментарі (0)