SKOMSKA

Парфумований крем для рук з керамідами "Dusk" від Dott

Даний кремчик від Dott я спробувала в подружки і закохалась.

Тому , коли формувала замовлення на сайті- відразу розуміла, що мені потрібно , адже поки є в наявності - потрібно брати, бо важко виловити.

Почнемо з початку.

Дизайн засобів Dott - це завжди про естетику, та моменти продумані до деталей . Я такий підхід обожнюю.

🔘Крем представлений в якійсній, картонній коробочці сірого кольору.

🔘На ній розміщені різні, стильні елементи.

🔘Все лаконічно, та красиво.

🔘Крем представлений в якісній, металеві тубі .

🔘Об'єм: 30мл

🔘В дизайні використаний також сірий колір з срібними елементами , та мінімалістичними, білими шрифтами.

🔘Має металеву мембрану першого відриття. Тому в додаток до кремчику ми маємо металевий конус , за допомогою якого можна легко її проколоти.

🔘Кришечка приєднана до тюбика ланцюжком і це зручно, адже вона точно не загубиться. Виглядає дуже стильно.

🔘Текстура крему досить густа, поживна, ніжна. Моє приємний, сірий відтінок. Це дуже незвично. І особисто для мене дуже подобається, адже це цікавий та особливий елемент , який доповнює дизайн.

Крем легко розпроділяється, та швидко поглинається шкірою.

🔘Аромат :

Початкові ноти: спецій поєднуються з насиченим запахом листя тютюну та деревного соку, утворюючи теплий та димний аромат.

Ноти серця розкртиваються ваніллю та бобами тонка.

База композиції доповнюється бурштином, коріандром та чорним перцем.

Для мене аромат дуже подобається, та нагадує парфуми Tom Ford Tobacco Vanille.

Димний, пряний, при цьому досить теплий та огортуючий.

🔘В склад крему входять кераміди - це ліпіди або жири, які заповнюють прогалини між клітинами шкіри, аби утримувати вологу.

Моя шкіра дуже суха, з даним кремчиком вона стає зволожена, еластична, м'яка, та доглянута.

Парфумований крем для рук з керамідами "Dusk" від Dott повністю виправдав мої очікування. Користуюсь ним із задоволенням.

Якщо ви полюбляєте такі аромати - вам точно сподобається.

07 січня, 2025
SKOMSKA
07 січня, 2025